Cutiile poștale "Not in your name" nu sunt suficient de sigure. O cutie poștală este doar un recipient, nu diferă cu nimic de o cutie de lângă stradă, de fapt. Trebuie să vă creați o identitate falsă sau să o împrumutați pe a cuiva, să obțineți o cutie poștală pe numele său, să folosiți un card de bani de unică folosință sau ceva care să nu aibă legătură cu dumneavoastră. Să o primească cineva de încredere. Ei trebuie să fie curat ca un fluier și nu asociate cu cumpărarea în orice fel, astfel încât acestea să aibă negare plauzibilă în cazul în care polițiștii livra. Sunt exact în aceeași situație, încerc să aflu cum să primesc produse de contrabandă fără să fiu detectat. Există un forum de securitate pe care ar trebui să îl vizitați cu siguranță, dar unele dintre lucrurile pe care le-am citit acolo nu cred că aș putea învăța să le fac nici măcar în această viață. Furnizorul potrivit este totul. Imaginați-vă o cutie de la compania chimică XuCuingchong care se află la vamă, adresată unei persoane. Credeți că vor fi suspicioși? Ceea ce îmi amintește că a te ascunde în spatele unei companii, reale sau imaginare, ar putea fi o tehnică. Răspund mai ales pentru a vedea ce spun alții, pentru că sunt aici acum.