cum pot produce metamfetamină acasă cu ceea ce am

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Am următoarele ingrediente:

KMnO4 [Permanganat de potasiu]
Pseudoefedrină HCl - 100 comprimate, fiecare conținând 30 mg pseudoefedrină și 200 mg ibuprofen
alcool izopropilic
Acetonă
!! Nu am acid muriatic sau acid clorhidric

Există o modalitate de a obține un medicament din ceea ce am? Nu am echipament de laborator. Inițial m-am gândit să încerc methcathinone pentru că pare cel mai ușor și nu este periculos, dar nu am găsit o sinteză rapidă pe care să o pot termina în 12 ore. Pot să fac metamfetamină din ceea ce am, dar nu cu metoda shake n bake? Nu aș vrea să-mi dau foc la casă și nu cred că sunt capabil să nu fac nimic greșit și apoi să-mi risc viața pentru un drog

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Bună, tocmai am adus în discuție acest subiect. Am observat că, în majoritatea țărilor, pseudoefedrina este disponibilă fără prescripție medicală în combinație, de exemplu, cu Ibuprofen, după cum s-a menționat mai sus. Care ar fi cel mai bun mod de a separa pseudo de Ibuprofen?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ibuprofenul are o solubilitate foarte scăzută în apă, în timp ce efedrina este foarte solubilă.
Ibuprofenul are un punct de fierbere de 157 C, în timp ce efedrina se descompune mult peste 200 C.
Aceasta înseamnă că puteți fie să filtrați ibuprofenul folosind o cantitate minimă de apă, fie să îl fierbeți din amestecul de pulbere încălzit după ce ați separat toate substanțele de umplutură.
Toate proprietățile fizice sunt disponibile pe PubChem, doar puneți cele două substanțe una lângă alta și comparați statisticile.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Mulțumesc, acesta este un sfat excelent.