Văd că aveți o mulțime de răspunsuri în presupunând că sunt grozave cine le-a scris nu am citit, puteți extrage psilocibina prin măcinarea lor și cred că un 1:Am cutii de pantofi de pan subtrops chiar acum și câteva invidie monotubs, a fost o linie fierbinte micologie pentru mine, Contam Free pentru atât de mult timp am ars prin toate plăcile de agar și transferuri, precum și cele mai multe cereale la cereale de la aceste primele transferuri, am unele violet mystic lc care colonizează atât de repede și face un produs mare, dacă sunteți încercarea de a le extrage în etanol lichid și sau etanol și dh20 va fi un traseu Pun pariu că puteți găsi procesul foarte ușor acestea sunt legale o mulțime de locuri acum, ceea ce fac eu este să îmi adun toate avorturile sau lateralele care nu arată ca ceva ce aș da vreodată cuiva într-un sac și când ajung la un borcan de un litru le pun într-un magic bullet pentru un ciclu scurt de spargere și apoi iau acest suc de lămâie foarte pur de la Whole Foods care are un gust atât de bun și amestec cele două, puteți filtra după câteva ore, dar eu de obicei îl las să-și facă treaba la temperatura camerei timp de 12 ore, îl îngheț și îl filtrez, apoi beau sucul de lămâie în pahare, este mai bun decât orice tabletă de ciocolată sau orice altceva pe care l-am făcut, evident, ați putea să-l distribuiți în acest fel, iar acidul citric face o diferență uriașă, să vă distrați acolo și să aveți grijă la ego-ul vostru lol