- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Hei,
în ultimii 20 de ani am extras întotdeauna sulfatul din P2NP atunci când am produs amfetamină.
Acum am vrut să produc fosfatul cu acid fosforic 75%.
Nu știu greutatea exactă a freebase-ului meu (a fost un lot mic de 10g P2NP). De asemenea, de data aceasta vreau să mențin workup-ul cât mai mic posibil, deci nu voi distila produsul pentru a determina mai bine greutatea).
Până acum am adăugat întotdeauna cât mai mult acid (H2SO4) până la un PH de ~6. Am uscat în prealabil baza liberă și am dizolvat-o în acetonă anhidră.
Care ar fi procedura acum cu acidul fosforic, care conține multă apă la 75%
(iar fosfatul ar trebui să fie mai solubil în apă decât sulfatul)?
Voi proceda ca și cu H2S04, dar este ok să mă opresc la același nivel de Ph ~ 6 ?
Din păcate, informațiile pe care le găsesc în acest sens sunt destul de puține.
Puteți să-mi dați informații sau link-uri ? A fost grozav
în ultimii 20 de ani am extras întotdeauna sulfatul din P2NP atunci când am produs amfetamină.
Acum am vrut să produc fosfatul cu acid fosforic 75%.
Nu știu greutatea exactă a freebase-ului meu (a fost un lot mic de 10g P2NP). De asemenea, de data aceasta vreau să mențin workup-ul cât mai mic posibil, deci nu voi distila produsul pentru a determina mai bine greutatea).
Până acum am adăugat întotdeauna cât mai mult acid (H2SO4) până la un PH de ~6. Am uscat în prealabil baza liberă și am dizolvat-o în acetonă anhidră.
Care ar fi procedura acum cu acidul fosforic, care conține multă apă la 75%
(iar fosfatul ar trebui să fie mai solubil în apă decât sulfatul)?
Voi proceda ca și cu H2S04, dar este ok să mă opresc la același nivel de Ph ~ 6 ?
Din păcate, informațiile pe care le găsesc în acest sens sunt destul de puține.
Puteți să-mi dați informații sau link-uri ? A fost grozav