Ajutor cu garnituri vechi în vodcă

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Așadar, acum doi ani am avut o cultură decentă în aer liber. Toate mărunțișurile au fost puse într-o găleată de 5gal, acoperite cu vodcă și lăsate în magazia mea pentru cel puțin un an sau doi. Am strecurat piureul, l-am clătit cu apă o dată sau de două ori și l-am consolidat. Am obținut în jur de 2 sau 3 galoane de lichid maro închis/negru. Am luat un litru și l-am fiert, lăsând o rășină groasă la temperatura camerei. Am terminat cu câteva seringi. După ce am mâncat QUITE A BIT până la punctul în care am avut ulei plutind în vasul de toaletă în dimineața următoare după afacerea mea de cafea ;]. Am constatat că această substanță nu este notabil psihoactivă. Am intenționat inițial să fac RSO, îmi dau seama că aceasta nu este metoda potrivită. La momentul respectiv, am crezut că este mai bine să las vodca să își facă timp cu materialul vegetal. Așadar, iată întrebările mele:

1. Au vreo valoare galoanele de lichid sau seringile în acest moment? 2. Sunt în măsură să salvez/izolez substanțele psihoactive? Cum?
2. Tocmai am aflat despre conversia CBD în delta9 (credeam că știu totul despre iarbă) - există vreun potențial pentru acest lucru?
3. Orice sfaturi, sugestii, idei, comentarii etc.? Mulțumesc băieți și fete.