Question Doamne ajută! D-Meth-ul meu devine ciudat!

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Am trecut clorura de hidrogen gazos printr-un amestec de D-meth și acetonă și am obținut o pulbere lucioasă.
Aceasta este diferită de pulberea de clorhidrat. Este ca o "gheață" foarte fină!
Vreau să obțin clorhidrat de metamfetamină, apoi să dizolv clorhidrat și să recristalizez pentru a obține cristale mari!
Dar nu știu ce am făcut greșit?
Acum pot dizolva această gheață fină în apă și să o recristalizez?
Sau trebuie să o dizolv și să adaug hidroxid de sodiu pentru a obține ulei FB, și apoi să o fac din nou?
Oh Doamne, vă rog să-mi spuneți ce să fac!!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Înțelegeți diferit prin perspectivă, puteți dizolva pur și simplu în 90% IPA/apă și lăsați să se evapore încet pentru cristale mari

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Vreau să vă întreb, am cristale foarte mici acum, la fel de mari ca vârful unui ac! Pentru că este precipitat direct atunci când se introduce gazul clorură de hidrogen! Deci este foarte mic!

Cristalele de mărimea unui vârf de ac pot fi folosite direct pentru recristalizare?

Sau trebuie să obțin din nou metamfetamină, să introduc din nou gaz clorură de hidrogen, să obțin clorhidrat și apoi să recristalizez?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Dacă este curată, atunci o puteți folosi așa cum este

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Bună domnilor, am aplicat aceeași metodă de două ori și am obținut rezultate diferite!
Primul din stânga este clorhidratul, știu că poate fi dizolvat într-o anumită proporție de solvent și recristalizat!
A doua este aceeași metodă, seamănă mai mult cu un cristal!
Vreau să știu dacă cel de-al doilea poate fi dizolvat într-un solvent, iar apoi se evaporă solventul pentru a obține cristale mari???

Attachments

• HjSq965Je8.jpg
    HjSq965Je8.jpg
    2 MB · Views: 34

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Desigur, arată perfect pentru cristalizare :)

riahisunak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
nu mai puneți întrebări stupide, acest site va sfârși prin a ucide pe cineva, are oameni ca tine care în mod evident nu au nici o idee despre ceea ce fac . cum ai ajuns atât de departe este dincolo de mine, întrebările pe care le puneți nu sunt o întrebare pe care o persoană o pune dacă tocmai a gazat o soluție cu gaz.
Zilele sunt în numărătoare inversă pentru viața acestui forum din cauza oamenilor ca tine