Question Aveți probleme cu cristalizarea a-pvp

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Bună ziua, apreciez sincer dacă m-ați putea ajuta și mi-ați putea oferi câteva sugestii utile. Recent, am urmat sinteza pas cu pas. Dar după adăugarea acidului în amestec, nu apare niciun cristal. Am obținut doar amestecul împărțit în două straturi. Stratul de sus, ca un fel de ulei, nu se dizolvă în apă. Stratul inferior se poate dizolva în apă și este psihoactiv. Care este problema? Ce este greșit? Vă rog să mă ajutați și v-aș fi recunoscător.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Există solvent în amestec? Am avut o mulțime de probleme (mici) de acest gen, înainte de a lămuri totul!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Am rezolvat problema. În primul rând, dacă obțineți ulei greu pe fundul paharului de laborator, nu îl aruncați. Separați uleiul, apoi adăugați apă în el, asigurați-vă că adăugați prea mult acid. După ce aruncați uleiul care nu se poate dizolva în apă, adăugați mai mult NaOH la apă și eter de petrol. Puteți vedea că eterul de petrol a devenit roșu. Apoi se extrage și se separă nivelul eterului de petrol. Nu adăugați prea mult acid sau veți obține din nou ulei greu. În cele din urmă, adăugați amestecul de eter de petrol în el. Cristalul apare în paharul de laborator.