Da, IV Cat ... este ... mieunatul pisicii ... ca să spun așa. Aș spune că este probabil mult mai comună și mai populară decât ați putea crede. Întotdeauna am urât să miroase a pisică. Uram mirosul și gustul, iar marfa pe care o luam ardea ca naiba. Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc ar prefera să se drogheze în comparație cu alte căi. Probabil cea mai intensă senzație/experiență la care mă pot gândi de una singură. Este la același nivel cu cocaina IV în ceea ce privește intensitatea, dar mult mai mult, cred, plus că durează puțin mai mult, deci și mai bine... te poți acomoda cu ea și te poți bucura de ea. Este bună pentru două injecții înainte ca "magia" să dispară și să fie doar stimulantă. Cu alte cuvinte, toleranța este câștigată rapid. Timp de aproximativ 30 de minute după injecție, veți fi mai drogat decât un nenorocit, veți avea distorsiuni vizuale la doze mai mari (de la 0,25 g în sus). 0,3 - 0,4 este o doză foarte bună, mai mult și veți fi în stare să o câștigați. Aveți la îndemână niște apă rece pe care să o beți și să vă stropiți pe cap, poate (mie îmi place să fac asta) - mi se face atât de cald încât apa începe să se evapore de pe mine și îmi ies aburi din cap.
Oricum, după aproximativ 30 de minute vei începe să-ți revii și probabil că vei dori să iei o nouă doză dacă poți. Vei fi încă drogat pentru o oră sau două după graba inițială, dar scade, iar somnul poate fi atins nu prea mult timp după aceea, sperăm. Revenirea nu este FOARTE rea, nu la fel de rea ca cocaina IMO. Ajută foarte mult să ai un tren de aterizare. Un opiat, un benzo, poate chiar un fel de tranchilizant - seroquel (quetiapine) și zyprexa (olanzipine) fac minuni pentru a ucide prăbușirea și anxietatea și pentru a face o experiență minunată.
Am observat în trecut că, dacă am luat cocaină câteva zile înainte de a folosi pisica, în special IV, experiența a fost semnificativ diminuată. Unii ar putea chiar să creadă că li s-au vândut droguri de unică folosință sau că nu a fost chiar atât de bună. Am folosit pisica prin perfuzie o dată sau de două ori înainte de a avea parte de o experiență REALĂ și a fost o mare diferență. Așa că, dacă puteți, acordați-vă o pauză înainte de consumul de cat, dacă puteți, și transmiteți acest sfat tuturor celor care se gândesc să folosească cat. Este aproape ca o experiență MDMA. Vrei să te asiguri că creierul tău este proaspăt, încărcat și pregătit să fie inundat de magie. Altfel, nu-și atinge întregul potențial și este doar un fel de risipă.
Dacă mergeți la IV, nu o "trimiteți acasă" până când nu știți că sunteți în acea venă bună. Achiziționați un steag/registru frumos și testați-l trăgând sânge înăuntru, dacă se inundă înăuntru... atunci trântiți rahatul ăla și țineți-vă bine de viață! Nu este ceva cu care să nu te grăbești și să o faci încet. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să atingeți jumătate din ea și apoi să vă chinuiți să încercați să obțineți din nou un registru. Cunoaște-ți doza, găsește-o și trimite-o. Folosește un ac nou de fiecare dată și leagă-l bine. Folosește suficientă apă pentru ca pisica să nu înceapă să se cristalizeze, dar nici prea multă pentru a îngreuna manevrarea seringii. 0,05 g pentru 0,1 ml este un raport bun, cred eu. Deci 0,5 va încăpea într-o seringă de 1 cc. Deci 0,3 - 0,4 va fi de aproximativ 60-80 de cenți. În general, este foarte util să încălziți soluția înainte de a o introduce în seringă și, bineînțeles, să folosiți o vată pentru a o filtra, dar ar trebui să o introduceți bine și fără. Asta este tot ce trebuie să știți.
Rămâneți în siguranță și bucurați-vă o7