Looking for a vendor Furnizarea H2SO4 în Europa

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Există vreo șansă de a obține H2SO4 96-98%? Livrare în Europa.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Cu excepția cazului în care sunteți o afacere care îndeplinește cerințele legale, atunci numai prin darknet (dar nu am văzut nicăieri astfel de oferte) sau o distilați singuri de la o concentrație mai mică.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Se pare că aveți perfectă dreptate! Am verificat deja reglementările din magazinele din Polonia care mi-au salvat viața de multe ori și văd - este restricționat chiar și acolo. Doar distilare(((

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Da, în UE este reglementat de Regulamentul (UE) 2019/1148 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019 privind comercializarea și utilizarea precursorilor de explozivi. Acidul sulfuric în concentrații de peste 15 % este restricționat pentru publicul larg. Nici măcar nu încercați să îl cumpărați, deoarece vânzătorii sunt obligați să raporteze tranzacțiile suspecte. Achiziționați lichid de baterie și distilați-l singur. Pentru tot ce este sfânt, fiți prudent și respectați protocoalele de siguranță necesare.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Mulțumesc. Am înțeles ideea.

Interesant. Ce naiba se vinde ca electrolit pentru baterii auto? Trebuie să fie H2SO4 30% + apă distilată.