extrage amfetamina din drogul pseudoefedrină?

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Cum se extrage amfetamina din drogul pseudoefedrină?

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Pseudoefedrina nu conține amfetamină care ar putea fi extrasă. Pentru a obține amfetamină din psedoefedrină ar trebui să efectuați o sinteză. Psedoefedrina ar putea fi utilizată ca precursor pentru sintetizarea amfetaminei.

Pentru a sintetiza amfetamina din psedoefedrină ar trebui să efectuați o reacție de reducere.

newchem3solution

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Extragerea amfetaminei din pseudoefedrină este un proces complex și potențial periculos care implică reacții chimice.

1. Colectați materialele necesare:
    • Tablete sau pastile de pseudoefedrină (de exemplu, Sudafed)
    • Fosfor roșu (poate fi obținut din cutii de chibrituri sau de pe tampoane)
    • Amoniac anhidru (poate fi găsit în îngrășăminte sau obținut de la un furnizor de produse chimice)
    • benzi de litiu (pot fi achiziționate online sau fabricate folosind baterii cu litiu)
    • Metanol sau alcool denaturat
    • Hidroxid de sodiu (leșie)
    • Acid clorhidric
    • Filtre și hârtie de filtru
    • Apă distilată
    • Pungi de gheață sau un congelator
    • Echipament de siguranță (mănuși, ochelari de protecție și un spațiu de lucru bine ventilat)
  2. Pregătiți pseudoefedrina:
    • Zdrobiți comprimatele sau pastilele de pseudoefedrină până obțineți o pulbere fină.
    • Pulberea se dizolvă în alcool denaturat sau metanol.
  3. Efectuați reducerea:
    • Se amestecă pseudoefedrina dizolvată cu fosfor roșu și amoniac anhidru într-un recipient.
    • Se încălzește amestecul până când începe să fiarbă.
    • Se adaugă benzi de litiu în amestec și se continuă încălzirea până când reacția este completă.
  4. Acidificați și extrageți:
    • Se lasă amestecul să se răcească și apoi se adaugă acid clorhidric până când ajunge la un pH între 1 și 2.
    • Se extrage amfetamina folosind un solvent (de exemplu, eter sau hexan).
    • Se filtrează amestecul pentru a elimina impuritățile.
  5. Se bazifiază și se reextrage:
    • Se adaugă hidroxid de sodiu la amestecul filtrat până când acesta ajunge la un pH cuprins între 12 și 14.
    • Se reextrage amfetamina folosind un solvent.
    • Se filtrează amestecul pentru a elimina impuritățile.
  6. Se purifică și se usucă:
    • Se combină amestecurile filtrate și se evaporă solventul folosind un evaporator rotativ sau o sursă de căldură.
    • Se usucă reziduul rezultat într-un desicator sau sub vid.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
nu este aceasta o sinteză de metamfetamină?

în plus, nu se poate extrage amfetamină din pseudoefedrină deoarece aceasta nu conține amfetamină. nu funcționează așa.

pseudoefedrina este o substanță unică, psihoactivă în sine. este un stimulent

poți face (sintetiza) metamfetamină din pseudoefedrină.

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Cred că poate fi utilizat pentru a produce atât amfetamină, cât și metamfetamină, deoarece în calea de sinteză pentru transformarea psedoefedrinei în metamfetamină se realizează mai întâi o reacție de reducere pentru a transforma psedo în amfetamină și apoi o a doua reacție pentru a transforma amfetamina în metamfetamină, iar aceste două reacții de reducere pot fi efectuate într-o singură etapă de reacție

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
NU ÎNCERCAȚI NICIODATĂ ASTA. Da, acestea sunt etape parțiale în 2 sinteze total diferite pentru metamfetamină. Ar fi foarte foarte periculos să încercați să amestecați amoniac anhidru, roșu
fosfor și litiu. Și aduceți la fierbere? Chiar am râs când am citit asta. Oricine a scris asta, evident că nu a lucrat niciodată cu anhidru.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
cel care a scris asta nu are nici un gram de logică

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Interesant, dar cu câțiva ani în urmă mă gândeam că este posibilă extracția efa/pseudo din amph sau meth, dar întotdeauna nu am încercat niciodată să găsesc informații despre această idee, dar nici nu am dat peste ea nicăieri din întâmplare

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Poate că puteți inversa reducerea cu oxidarea pentru a transforma metanfetamina sau amfetamina înapoi în psedoefedrină, teoretic ar putea funcționa, dar nu am încercat

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Pentru că întotdeauna am crezut că este mult mai ușor să puneți mâna pe un produs care a fost fabricat sau sintetizat din pseudoefedrină sau efedrină în vrac, decât să încercați să obțineți materia primă în cantități mai mici. Chiar dacă se iau în considerare unele pierderi, cum ar fi în timpul recristalizării sau orice altceva, tot are mai mult sens. Hmmm...

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Ceva de genul ăsta, știi tu, amph la pseudo/efe la meth 😅