Question Looking for a vendor Extrasul 2C-B din pastile

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Bună ziua.

Am o mulțime de pastile 2C-B cumpărate în ultimele câteva luni și am descoperit că prefer să inhalez chestia. Pastilele zdrobite sunt oribile.

Există vreo modalitate de a le zdrobi și apoi de a extrage doar 2C-B din tabletă și de a arunca umplutura din tabletă?

Am aproximativ 80 de pastile de 20 mg fiecare...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Am citit că o spălare cu alcool izopropilic va face această treabă foarte bine. Aveți vreo părere în acest sens?
Am toluen pentru un proces de conversie a 5-MeO-DMT HCL în freebase - aș putea folosi toluenul în loc de alcool izopropilic?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
vei pierde o mulțime de lucruri frate, o pastilă este ca 10 la 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Se dizolvă în cantitate minimă de apă, se filtrează deșeurile solide, se tratează cu sol. aq. de NaOH pentru a obține 2-cb freebase pe care îl extrageți apoi și bolborosiți gaz hcl uscat sau HCl apos urmat de eliminarea apei prin căldură.
Dezvăluirea completă, nu am făcut acest lucru, dar acesta este modul în care aș aborda-o, poate unul dintre experții noștri poate interveni?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nu-mi pasă - aș prefera o inhalare curată decât o ingerare îndelungată. Am un număr mare de aceste lucruri, dacă fiecare are 20 mg, atunci aș avea aproximativ 1,7 g - dacă plec cu 1 g pur, sunt fericit...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ce fel de pierdere? 50% 80%?

Așa cum am spus, am 80 de pastile în rezerva mea de rezervă la care nu voi ajunge niciodată, dacă conțin 20 mg fiecare, așa cum se anunță, asta ar însemna că există aproximativ 1,6 g de 2C-B în ele.
Dacă pot obține ~1g, aș considera că este un câștig.

Gândindu-mă la echipamentul de care am nevoie și altele, ar putea fi mai simplu pentru mine să cumpăr 2C-B pur și să le ofer cadou prietenilor. Mi-aș dori să am un laborator.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Bine - permiteți-mi să vă întreb într-un alt mod. Dacă zdrobesc aceste pastile, le dizolv în apă și filtrez substanțele nesolubile, ce se elimină de obicei? Celuloză microcristalină? Talc? Nu știu ce liant este folosit în acestea.
Și dacă mă opresc aici și doar evapor apa după filtrarea deșeurilor solide, acest lucru ar fi bun pentru scopurile mele, deoarece aș putea fie să insuflu substanța rămasă, fie să o administrez prin pulverizare nazală (2C-B se descompune ca și cocaina în apă folosind o soluție salină 0,9%?)

Obiectivul meu este de a putea sforăi această moleculă fără ca tot gunoiul suplimentar să-mi blocheze căile respiratorii, astfel încât orice solubil în apă va fi oricum mai ușor de gestionat.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Nu știu sigur
Cred că da
Da, forma de sare 2c-b este solubilă în apă

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
2C-B se degradează/se descompune în apă (la fel ca cocaina), adică ar putea fi depozitat în apă într-un spray nazal pentru mai mult timp decât aș putea face cu cocaina (care pare să fie doar o chestiune de ore...)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ei bine, am început un proces simplu.
Am luat 10 2C-B de 20 mg, le-am zdrobit fin și am adăugat 50 ml de apă distilată.
Am trecut asta printr-o pâlnie mică și un filtru de cafea (tot ce am în acest moment) și cantitatea de gunk care a rămas în urmă este uluitoare.

Voi reînmuia rămășițele de câteva ori pentru a scoate 2C-B cât mai mult posibil (poate de trei ori?
Și apoi Doar lăsați acest lucru să se usuce prin evaporare pe o perioadă de timp.

Întrebare - dacă las distilatul clarificat în balonul conic, aș putea să-l încălzesc pentru a accelera evaporarea și apoi, după ce s-a răcit, să arunc ceva care se evaporă rapid, cum ar fi eter, alcool izopropilic sau toluen, pentru a dizolva 2C-B care s-a fixat pe interiorul balonului și apoi să torn într-un vas plat pentru evaporare rapidă sau este o idee prostească?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Pentru informarea dumneavoastră - greutatea uscată a pastilelor zdrobite a fost de 2,960 g. Voi măsura deșeurile și produsul odată ce totul se usucă și procesul meu este finalizat - ne va oferi o perspectivă de bază asupra valorilor posibile ale pierderilor :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
ar fi suficient
nu vor dizolva sarea 2c-b, este mai bine să o faceți în vas Petri sau în vas simplu cu suprafață largă. și da, o puteți încălzi puțin

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Mulțumesc - îl am pe o tavă din oțel inoxidabil care se usucă în spatele sobei mele pe lemne - ar trebui să se usuce peste noapte - mâine voi răzui și măsura producția.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Bine, am accelerat procesul de uscare în cuptor, cuptor cu ventilator, setat sub 100 de grade C. (părea că aproximativ 80).

Am rămas cu 168 mg de reziduu alb/gălbui murdar - cu o textură ușor ceroasă.

Dacă acesta a fost 2C-B pur, atunci ar însemna că randamentul meu este de 16,8 mg pe comprimat (anunțat la 20 mg), ceea ce ar fi un randament destul de decent de 84%.

Nu am nicio îndoială că aceasta nu este 2C-B pură, totuși, astfel încât randamentul meu este cu siguranță mai mic, dar un exercițiu distractiv, totuși.
Deoarece este ușor ceroasă, dorința mea de a o insufla nu va fi atât de bună, așa că voi dizolva toate cele 168mg în 5ml de soluție salină 0,9% și o voi pune într-un spray nazal. Deoarece se dizolvă fără probleme, aceasta ar trebui să fie o metodă de administrare ușoară.

Pompele mele nazale îmi oferă 30 de acționări per 5 ml, deci la 168 mg, aș obține 5,6 mg din acest reziduu 2C-B. 2 pompe ar trebui să fie o doză foarte decentă.

A doua imagine este după adăugarea celor 5 ml de soluție salină 0,9% - apa a căpătat o culoare lăptoasă ușor albă și în ea plutesc sedimente. Acest lucru este în contrast cu apa limpede care a intrat în etapa de evaporare.

Așadar, fie căldura a fost prea intensă și am gătit ceva în cuptor, fie procesul de evaporare/uscare a afectat unii dintre adulteranții/ lianții care erau solubili în apă și acum au ieșit la suprafață, fie ceva din această soluție nu a agreat soluția salină. De acord, apa limpede a fost de peste 100 ml și această soluție salină este de numai 5 ml, dar chiar și în timpul uscării apa nu și-a schimbat culoarea, deci cu siguranță s-a întâmplat ceva.

S-ar putea să sacrific încă 10 pastile pentru a încerca din nou acest lucru și pentru a schimba câteva lucruri.

1. tavă de teflon pentru uscare
2. dizolvați comprimatele după zdrobire și lăsați să se decanteze înainte de filtrare, oprindu-vă înainte ca sedimentele să ajungă la filtru.
3. Fiecare spălare succesivă ar fi lăsată să se decanteze.
4. se folosesc cantități mai mici de apă (30 ml pentru fiecare spălare, nu 50 ml)
5. Permiteți o evaporare naturală mai lentă (până când voi pune mâna pe ceva care să o accelereze...)

Oricum - acesta este exercițiul de astăzi în filtrare și evaporare :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Puteți să le recristalizați sau să efectuați extracția A/B pentru a obține 2C-B pur.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Sunt curios cât de mult a trecut de fapt prin proces. Un joc de ghicit prost, deoarece nu știu sigur ce a intrat în el...

Totuși, după o noapte de sedimentare în soluție salină, puteți vedea cât de mult sediment a ajuns în această etapă (sau a ieșit din cauza soluției saline). Am de gând să filtrez acest lucru din nou și să mă opresc la acest stadiu, să încerc mai târziu.

Următorul lot va fi mai bun :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Snortul are o durată de viață mai scurtă și o biodisponibilitate mai mare (presupun că acest lucru este valabil pentru multe alte molecule), deci se potrivește mai bine stilului meu de viață.
Nu pot consuma o substanță și să renunț la viața mea pentru perioade lungi de timp, cel mai adesea doar seara, după ce pun copiii la culcare - acest lucru îmi lasă o fereastră foarte mică de oportunitate de a mă juca.
Având un debut brusc, un vârf rapid și apoi o cădere relaxată în momentul în care mă bag în pat două ore mai târziu, înseamnă că am o noapte distractivă, o odihnă de noapte bună și nu-mi pun în pericol stilul de viață.

Dacă aș putea lua 2C-B conform destinației, l-aș lua după un vârf de MDMA. Sau după un vârf de MDMA de tip candy flip. Aceste lucruri durează multe ore, așa că trebuie să planific să nu fiu acasă, să găsesc bone etc. etc. - acest lucru nu este ușor, așa că aleg să lucrez în limitele stilului meu de viață :)

În orice caz - inhalarea este dură cu 2C-B și debutul poate fi destul de dur. Ideea spray-ului nazal elimină complet asprimea inhalării și, dacă distanțați inhalările cu 5/10 minute, atenuați debutul.

Scuze, nu este o prelegere, ci doar o punere în context :)