- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Dragă comunitate Breaking Bad,
Eu sunt Koko, am fost activ pe DN de câteva săptămâni.
De la 4-5 luni sunt pe misiunea de a înțelege sinteza Amphetamine Freebase.
În principal, caut 2 metode de sinteză:
1. Fabricarea amfetaminei Freebase din P2NP și nitrat de mercur (II)
2. Fabricarea amfetaminei Freebase din APAAN
Deși nu am probleme în a furniza toți precursorii pentru a doua metodă de sinteză, sunt, de asemenea, interesat (pentru cercetare) să trec prin prima metodă de sinteză. Pentru a putea înțelege mai bine întregul proces de fabricație.
După scanarea Dread & BB, am găsit mai mulți furnizori (potențial) de încredere pentru P2NP, dar încă nu am găsit pe cineva care să poată furniza nitrat de mercur (II) în Uniunea Europeană.
Am furnizori în China/India care ar putea livra azotat de mercur (II) pentru 1 850 EUR/KG, inclusiv transportul expres și vămuirea, dar nu mă simt prea confortabil să trimit un produs atât de fierbinte prin mai multe controale vamale, este prea riscant.
Există o varietate de companii europene care vând acest produs, dar numai pentru companiile înregistrate și sub o mulțime de restricții.
Aș fi fericit dacă ar exista cineva care poate ajuta aici și poate să mă conecteze la un vânzător DN de încredere sau la o altă modalitate de a-l comanda (de exemplu, ca Nitrochemis pentru P2NP).
Produsul exact pe care îl caut este:
Nitrat de mercur (II) CAS: 10045-94-0
NU caut monohidrat, variante de (I) nitrat sau mercur obișnuit.
Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.
Cincerly,
Koko
Eu sunt Koko, am fost activ pe DN de câteva săptămâni.
De la 4-5 luni sunt pe misiunea de a înțelege sinteza Amphetamine Freebase.
În principal, caut 2 metode de sinteză:
1. Fabricarea amfetaminei Freebase din P2NP și nitrat de mercur (II)
2. Fabricarea amfetaminei Freebase din APAAN
Deși nu am probleme în a furniza toți precursorii pentru a doua metodă de sinteză, sunt, de asemenea, interesat (pentru cercetare) să trec prin prima metodă de sinteză. Pentru a putea înțelege mai bine întregul proces de fabricație.
După scanarea Dread & BB, am găsit mai mulți furnizori (potențial) de încredere pentru P2NP, dar încă nu am găsit pe cineva care să poată furniza nitrat de mercur (II) în Uniunea Europeană.
Am furnizori în China/India care ar putea livra azotat de mercur (II) pentru 1 850 EUR/KG, inclusiv transportul expres și vămuirea, dar nu mă simt prea confortabil să trimit un produs atât de fierbinte prin mai multe controale vamale, este prea riscant.
Există o varietate de companii europene care vând acest produs, dar numai pentru companiile înregistrate și sub o mulțime de restricții.
Aș fi fericit dacă ar exista cineva care poate ajuta aici și poate să mă conecteze la un vânzător DN de încredere sau la o altă modalitate de a-l comanda (de exemplu, ca Nitrochemis pentru P2NP).
Produsul exact pe care îl caut este:
Nitrat de mercur (II) CAS: 10045-94-0
NU caut monohidrat, variante de (I) nitrat sau mercur obișnuit.
Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.
Cincerly,
Koko