Question Escrow

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Bună ziua, am găsit un dealer în afara forumului care oferă prețuri foarte bune, există posibilitatea de a utiliza un serviciu de escrow în afara forumului sau. Pentru a găsi

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Este posibil să utilizați un serviciu de escrow în afara forumului sau. Pentru a găsi".?
Sigur că alte site-uri au servicii de escrow sau nu TREBUIE să permiteți escrow, dar probabil că nu veți obține multe vânzări. Odată ce ați experimentat escrow, ca un cumpărător, nu există nici o întoarcere la speranța că oamenii nu sunt șmecheri sau hoți. Înapoi la a fi furat de multe ori. Escrow face fluxul de lovitură 🤧🥵🤡
Dacă vă întrebați dacă puteți utiliza un alt furnizor escrow împreună cu acest site, nu știu răspunsul, dar sistemul escrow aici este cel mai bun în jur

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Îmi imaginez că ar trebui să găsiți pe cineva care oferă acest tip de servicii și care poate fi garantat de un număr destul de mare de persoane în ceea ce privește încrederea. Nu am auzit niciodată de un astfel de serviciu, dar îmi imaginez că ar fi o bună oportunitate de afaceri pentru o persoană care este onestă și crede în furnizarea unui serviciu bun și de încredere pentru lumea afacerilor. O idee foarte interesantă.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Am folosit escrow Fair Trade în trecut cu succes. A funcționat destul de bine

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Mulțumesc tuturor, este păcat că nu există așa ceva. Serviciul de escrow din forum este bun așa cum este. frit buchner Întrebarea mea a fost legată de acest lucru, în afara forumului. După cum am spus, am găsit un dealer care oferă într-adevăr prețuri foarte bune, dar asta mă face foarte suspicios. Continui să caut.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Ați auzit de Alibaba? Tranzacțiile de cumpărare și vânzare sunt, de asemenea, similare cu forumul Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Nu încă, dar mulțumesc pentru răspuns.

Știți cumva dacă este, de asemenea, posibil să utilizați escrow cu un comerciant nelistat pe alibaba?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Puteți utiliza criptomonede cu alibaba

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language