Question Drug-test

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Bună ziua, am o întrebare ciudată. Și că este posibil să reacționați pozitiv la un test de droguri în timpul producției de metamfetamină? Fără a o lua singur.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Depinde de test. tampon da, saliva, probabil, nu, cele mai multe teste de pe marginea drumului sunt saliva, aeroporturi și popos face tampoane. urină și sânge, probabil, nu.
Pe o notă legată, dacă tu sau oricine altcineva este în căutarea de a bate testele de salivă utilizate de poliție la nivelul UE am o soluție guranteed, proiectat special pentru a bate aceste teste. vine pe o hârtie mică care se dizolvă în gură, foarte discret și rezultatul este întotdeauna NEGATIV, luați legătura.
În prezent, lucrez pentru a pune ceva împreună ca dovadă pentru a o vinde public aici pe BB, dar între timp pot garanta personal eficacitatea acesteia și pot accepta orice test, soluția mea este unică în lume.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Aș fi foarte interesat de asta!!! Nu prea mă pricep la tehnologie, așa că aveți răbdare, poate mă puteți ajuta și acolo.
Dar eu sunt sigur că mă întreb dacă există o modalitate de a bate testul de salivă înainte de angajare pentru meth..