Question Știe cineva cum să cristalizeze uleiul canabinoid?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Știe cineva cum să cristalizeze uleiul de canabinoide?!Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
conform NuggMD, thc nu cristalizează când este izolat, formează o pulbere albă. rahatul care cristalizează este thc-a.

Iată un tutorial despre cum să faci izolat de thc, dar vei avea nevoie de ceva echipament de laborator

Iată un tutorial puțin mai ușor, dar nu știu dacă duce la izolat de thc, deoarece imaginile sunt verzi. spune doar "pulbere de thc", dar este mult mai fezabil pentru un bucătar de casă

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Lucrul este un cumpărat som 5cl ulei cannabinoid Știu din experiența anterioară că orice cannabinoid în formă lichidă, dacă vă răciți id în jos și lăsați-l în spațiu deschis poate face lucru solid, dar am fost doar întrebam poate cineva știe alte moduri sau moduri mai rapide!!! Mulțumesc pentru răspuns!!! Keep it UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
are doar 5 cl? dacă da, procesul ar trebui să fie similar cu izolatul de thc pe care l-am trimis, doar că mai simplu. după părerea mea, nu trebuie decât să winterizezi rahatul ăla (îl pui în etanol sau solventul tău preferat, îl lași în congelator peste noapte, filtrezi pentru a elimina solidele care sunt grăsimi și chestii de genul ăsta), îl evapori (stai departe de temperaturi ridicate pentru că pot degrada canabinoizii), îl lași să se recristalizeze, îl filtrezi, poate îl speli din nou cu un solvent și îl usuci/desiccifici. cere cuiva o a doua părere ^^;

de asemenea, greșeala mea, "tutorialul mai ușor" pe care l-am trimis a fost extragerea din flori, nu din ulei. am avut o eroare, îmi pare rău

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok frate apreciez efort ther3 sunt o mulțime de oameni care știu în jurul valorii de, dar nu toate dintre ele sunt active să o spunem așa!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
Diamantele de THC trec de la ulei/frântură la evaporarea solventului pentru a obține o vrăjitoare clară de cristal THC-A cu o puritate de aproximativ 98%