Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Extracția de Mimosa hostilis, după ce am obținut răzuirea de la extracția de naaptha, am pus răzuirea de dmt în heptan (cât de mult?) și am pus pe un agitator magnetic pe o placă fierbinte (50°C?), apoi am tras cu un vas de curcan, am pus pe un pyrex și am pus în congelator 12 ore. (Apoi, dacă doriți freebase ca produs final, nu fumaerate, cum să extrageți freebase dmt din heptan? Doar spălare în heptan 1ce, sau 3 x ca cu naaptha?).
Mulțumesc!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Aș recomanda Naaptha, ceea ce înseamnă dizolvarea de bază a unei cantități de DMT freebase într-o cantitate minimă de
Naaptha, urmată de recuperarea DMT prin precipitare prin îngheț. Cheia purificării
purificării este de a utiliza cea mai mică cantitate de Naaptha necesară pentru dizolvarea DMT, care este
de obicei 30-40mL per gram. La dizolvarea DMT, veți observa că un ulei insolubil
colorat insolubil va rămâne pe fund. Aceasta este impuritatea pe care veți dori să o eliminați. Naaptha va dizolva puțin sau deloc acest ulei, iar după recuperarea DMT-ului, veți observa că acesta este semnificativ mai alb. Acest proces poate fi
repetat de mai multe ori pentru a purifica și mai mult produsul.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Măsurați cantitatea dorită de DMT freebase pe care doriți să o recristalizați

1 gram este folosit ca exemplu, trebuie doar să multiplicați Naaptha cu cantitatea de grame.
DMT se pune într-un pahar sau alt recipient adecvat.
Măsurați acum cantitatea de Naaptha necesară pentru a dizolva DMT
Nu uitați, 30-40mL pentru 1 gram!
Turnați Naaptha în paharul care conține DMT și așezați-l într-un bol cu apă clocotită
Această configurație acționează ca o baie de apă fierbinte Lăsați-l să stea câteva minute și apoi lucrați DMT-ul în Naaptha. Dacă apa se răcește prea mult, înlocuiți-o cu apă proaspăt fiartă și continuați. Faceți tot posibilul să dizolvați cât mai mult DMT și veți observa o impuritate uleioasă pe fundul paharului, care nu se va dizolva Aceasta este cea care va fi îndepărtată pentru a purifica produsul. Această impuritate uleioasă este în cea mai mare parte DMT-N-Oxid. Turnați NUMAI Shellite într-un recipient nou Fiți foarte atenți să nu lăsați impuritatea uleioasă să treacă în noul recipient, deoarece aceasta este exact ceea ce încercați să eliminați!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Acoperiți recipientul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de două-trei ore, apoi puneți-l în frigider pentru câteva ore, apoi în congelator pentru +48 de ore. Răcirea lentă a Naaptha va duce la o precipitare mai lentă și, prin urmare, la combinarea DMT. După 48 de ore, recipientul se răstoarnă timp de 10 minute pentru a elimina cât mai mult din Naaptha. Produsul recristalizat se usucă apoi în ventilator timp de 30 de minute și se colectează. Veți observa o scădere a greutății DMT. Acest lucru se datorează faptului că ceva a fost eliminat. Cu cât DMT-ul a fost mai impur, cu atât va cântări mai puțin după recristalizare. Succes!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Corect. Î: Am deja heptanul, voi face mai întâi extracția naaptha așa cum este descris mai sus, am deja și naaptha. După naaptha, aș dori să fac extracția cu heptan pentru puritate maximă. Știu cum să fac extracția cu heptan, dar nu știu cum să scot dmt freebase din heptan după aceea. Vă rugăm să mă sfătuiți cât mai curând posibil. Mulțumesc fraților

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
freebase DMT se realizează în conversia sodei caustice după fierberea acidă. Sunteți familiarizat cu această metodă sau aveți nevoie de mai multe sfaturi?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Rețeta atelierului dmt, nu? Făcând asta inițial, intenționez să trec la o metodă similară pe care mod a postat-o aici, dar doresc să fac o altă purificare cu heptan, așa cum este descrisă în atelier, cu excepția cazului în care toată lumea crede că este total inutilă (?), nu vreau să fac fumerate, doar să purific produsul prin primele trageri naaptha, apoi o tragere heptan. Ce părere aveți? Dacă da, trebuie să știu cum să extrag dmt freebas3 din soluția de heptan după aceea, fără a merge mai departe cu fabricarea în fumerate? Și ce creștere în puritate ar trebui să am, după naaptha? După heptan? Mulțumesc

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Am nevoie de mai multe sfaturi, sunt la prima experiență. Cred că o am, nu fac heptan pull, gotcha. Vă rog să mă ajutați. Mulțumesc.