Question Substanțe controlate?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hei
Aș dori să știu dacă comanda lucruri cum ar fi toluol, xilol sau acid în condiții de siguranță pentru a cumpăra prin ebay sau Amazon sau acest lucru în cele din urmă mă va aduce în necazuri? Deci, este acest lucru înregistrat atunci când se cumpără împreună.

Sau sunt doar metilamina ect o substanță controlată și este posibil să comandați de la o companie farmaceutică, dar ei informează autoritățile despre asta.

Ce este ușor de comandat și ce ar trebui comandat doar anonim ca pe piața dn?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
În orice caz, astfel de lucruri trebuie cumpărate pentru o persoană care nu va fi niciodată în laborator. După ceva timp, luați reactivii de la această persoană. Aceasta ar trebui să fie o reasigurare suficientă. Unele companii pot solicita documente, chiar și pentru astfel de achiziții. Contactați-ne, vă vom ajuta cu afacerea care este necesară.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, am crezut că amazon nu va fi o problemă, dar pentru asta voi folosi carduri cadou și o voi comanda la o stație de preluare.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Amazon nu va vinde substanțe interzise sau restricționate, deci puteți cumpăra acolo, respectând anumite măsuri de confidențialitate. Dar rețineți întotdeauna că sub numele de substanțe chimice, cum ar fi acetona de construcție, sunt vândute amestecuri care conțin impurități ale altor solvenți, inclusiv apă.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Știu că 100% este doar Aceton-ul tehnic, nu și cel medical. Ar trebui să îl usuc pentru a obține 100% sau să merg la farmacie.
Îmi făceam doar griji că voi comanda toluen de pe Amazon și acid 37% de pe ebay.
Nu am avut niciodată probleme să comand acetonă sau iso prin Amazon.