Question Furnizorii pot clarifica cu adevărat vămile 100%?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Voi încheia o afacere cu un furnizor din afara UE (doar câteva grame dintr-o substanță chimică specifică pentru laborator).
Furnizorul spune că este responsabil de vămuirea produselor. Mai mult decât atât, ei folosesc o discreție perfectă. Ei spun că au un succes de transport de 100%.

Oferă, de asemenea, reexpedierea produsului în cazul în care vama îl confiscă, dar nu asta este ideea: nu vreau ca vama să confiște absolut nimic. Acest lucru este mai important decât banii.

Care este experiența în această privință? Pot într-adevăr să treacă vama și să aibă 100% succes la transport?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
NU! Nu pot.

Tot trebuie să treacă de vama din țara dumneavoastră...

Chiar dacă se pare că pachetul este trimis în cadrul UE, vama poate face verificări punctuale ale pachetelor străine...

Nu există nimic care să fie 100%.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Așa credeam și eu.
Cât de bună poate fi invizibilitatea? (pentru câteva grame dintr-o substanță chimică nereactivă despre care majoritatea oamenilor nici măcar nu au auzit)
Are cineva experiență cu astfel de transporturi secrete?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
câteva grame este ușor de ascuns, ar trebui să discutați și să vă puneți de acord cu expeditorul cu privire la furtișag.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Ei bine, am avut o situație similară cu un furnizor CN care oferea un RC minunat. Mi-au spus exact același lucru, am riscat și am plătit 230 $ și după 7 zile mi-au furnizat un număr de urmărire care nu a avut nicio activitate timp de 14 zile, apoi brusc a fost în interiorul UE și la 4-5 săptămâni după ce am plătit am primit scrisoarea mea, nu știu cum au făcut-o, dar au avut o companie/persoană din UE care a reexpediat-o în țara mea.
După 12-13 zile de la primirea TN am crezut că m-au înșelat pentru că au răspuns foarte lent și nu mi-au oferit prea multe informații, spunându-mi doar că o să apară, să am răbdare.

Când scrisoarea a trecut prin vamă, a fost verificată și eliberată fără probleme.

Conținutul scrisorii a fost sigilat în 5 straturi diferite de materiale diferite. Probabil cea mai profesională experiență pe care am avut-o vreodată. Cel puțin 500+ cumpărături de la diferite DNM-uri în ultimii 7y ani. O singură confiscare (o mostră de cocaină de 0,5 g) din NL. Cred că motivul a fost că a fost trimisă cu poșta aeriană prioritară. De obicei iau metodele de expediere lungi deoarece am încredere în mascarea "în masă" mai degrabă decât în cele mai rapide. Noroc

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Am încercat să răspund de 5 ori acum, de fiecare dată când apăs pe post de răspuns mă duce doar la pagina de căutare, acest forum pare buggy.
Într-adevăr enervant ca am vrut să împărtășesc povestea cu tine.
Oricum, am fost supărat pe vânzător pentru că m-a făcut să cumpăr un eșantion destul de scump de înaltă calitate, promițându-mi livrarea în 3-5 zile în UE. Timpul a trecut și, dintr-o dată, am primit un e-mail oficial de la poliție în care mi se spunea că 0,54 g de cocaină pură în proporție de 92 % au fost confiscate în aeroport și că cazul împotriva mea a fost abandonat din lipsă de probe. La început am râs de faptul că au măsurat puritatea și au menționat acest lucru, iar apoi m-am întristat pentru că 92% este o calitate destul de decentă și am plătit pentru asta. Dar da, lecții învățate luați transportul lung și lent, mult mai sigur în experiența mea și nu comandați niciodată de la NL. Nu-mi amintesc ce am scris în celelalte 5 încercări

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Acum văd răspunsul dvs. și cea mai interesantă poveste.
Deci cazul dvs. este abandonat din cauza "lipsei de dovezi"?! Ce naiba... ce le mai trebuie ca probe?
Consideră-te norocos, sunt țări în care îți pierzi permisul de conducere chiar dacă nu ai condus luni de zile...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Ei bine, 0,54 g nu este mult, iar dacă m-ar întreba dacă este al meu aș spune că nu.
Nu dețin adresa la care a fost trimisă corespondența, deci există mai multe opțiuni. Ei trebuie să dovedească că am cumpărat-o și da, cum ar face asta? Dacă este vorba de 1 kg, cred că lucrurile ar arăta diferit 😂
Chestia amuzantă este că am fost la închisoare pentru vânzarea de cocaină, așa că într-adevăr nu am înțeles cazul a fost abandonat, dacă au venit de la adresa și a făcut o căutare, sunt sigur că ar fi în măsură să mă amendeze pentru deținerea de multe substanțe ilegale. Cu toate acestea, cred că mărimea contează 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Incredibil...
Nu am absolut nicio istorie cu aplicarea legii în ceea ce privește substanțele.
Dar pot să jur pe Dumnezeu că atunci când vameșii vor confisca 0,54 g de cocaină îmi voi pierde cel puțin permisul de conducere (nu glumesc, aceasta este legea într-o țară din UE), voi primi o amendă de x000 EUR și voi fi observat în viitor.
Acesta este motivul pentru care întreb acest lucru... Am un vânzător chinez care mi-ar vinde câteva grame dintr-o substanță chimică. Nu la fel de rău ca cocaina, dar destul de rău dacă sunt prins.
Acum îmi pot asuma riscul? (Nu am o adresă de e-mail care să nu poată fi legată de mine).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Bineînțeles că nu se va întâmpla nimic. Să ne imaginăm că vă urăsc. Cheltuind câțiva dolari, eu trimit o uncie, iar tu ajungi la închisoare. Nu s-ar întâmpla. Ei trebuie să sape mult mai adânc pentru un caz real

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Nu frate... Dar sugerez ambalaje personalizate pentru o rată de succes mult mai bună. Pungile de folie sunt arse până...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Răspunsul corect este DA. Dacă nu știați că guvernul SUA este murdar, este. O companie de transport maritim cu o tonă de active trebuie doar să aibă un aliat aprobat ca broker vamal. Probabil că nu este foarte greu. Cum ar fi ca guvernul chinez să aibă un tip în interiorul vămii? Nici măcar nu trebuie să fie în interior. Nu vă uitați la știri și nu vedeți că practic toată lumea vinde chinezilor tehnologia brevetelor și tot ce le pică în mână. SUA este de vânzare și chinezii cumpără tot ce pot obține

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
S-ar putea să existe rate ridicate de succes în cazul anumitor companii, dar tot nu este infailibil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Deci voi credeți că chinezii "introduc pe furiș" 3 000 de kilograme de betametilcetonă? Asta da furtișag impresionant!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Zilnic, transportăm tone de produse chimice către Europa. În ultimii doi ani, a fost confiscată de vamă o singură dată! Avem o rețea logistică autoconstruită. Metode logistice netradiționale! Noi credem într-un singur lucru! Banii trec prin orice. Toată lumea are un preț!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
De fapt, diferite perioade de timp vor avea situații diferite, vom organiza livrarea în funcție de vămuire, dar aproximativ 98% din timp, nu este absolut nicio problemă. Pachetele pot fi livrate în siguranță clienților, iar noi avem propriile noastre metode în Europa și Statele Unite pentru a asigura transportul în siguranță.