Am văzut pe eBay un anunț pentru 2,5-dimetoxi-4-etiltiobenzaldehidă (fără număr de caz , p.m. 86-88C). Ce ar putea fi folosit acesta ca precursor pentru un produs "bun"?
Orice ajutor și îndrumare sunt apreciate.
Găsiți multe opțiuni noi și folosite și obțineți cele mai bune oferte pentru 2,5-dimetoxi-4-etiltiobenzaldehid min 97% 5 Grame la cele mai bune prețuri online pe eBay! Livrare gratuită pentru multe produse!
Dacă înțeleg corect, ar putea fi utilizat ca precursor pentru toate produsele din familia DOx? Dacă nu pentru toate, pentru care?
Unde aș putea găsi următorii pași și procedura detaliată pentru sinteză, dacă este posibil, fără echipament de laborator avansat?
Vă mulțumesc pentru orice ajutor
Ce înseamnă "echipamente avansate de laborator"? Simple flacoane și condensatoare? Uitați-vă aici la sintezele seriei de fenetilamine DOx (DOB, DOM, DOI, DOC)
Procedura este similară cu cea pentru DOM.
V-am spus deja că puteți produce DOET din 2,5-dimetoxi-4-etiltiobenzaldehidă
Am urmărit filmul, a fost foarte informativ, mulțumesc pentru postare. în cazul meu, "avansul" este un evaporator rotativ sau un reactor. Doar că nu dețin unul. Baza, cum ar fi baloanele, condensatoarele sau coloanele de distilare, o am.
Întreb pentru a explora posibilitățile