Question Mimosa hostilis arsă

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Băieți
Tocmai am gătit primul meu lot de dmt în extracția AB și, așa cum se face, am supradimensionat pe apă, așa că am fiert aproape 1,5L. În acest proces am ars destul de mult mimosa pe laturi, supa activă arată și ea un pic neagră. Am stricat un lot întreg ? Sau asta va însemna doar că nu pot extrage dmt din mimosa blocată în oală?

Informații despre gătit:
apă 2L
oțet (9%) 150mL
mimosa hostilis 250g

Intenționez să folosesc 100g NaOH

este ceva în neregulă cu preparatul meu ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Hmmm 🤔 Nu cred că 150 ml de oțet cu 9% este o aciditate suficientă pentru ca extracția să funcționeze. Aveți hârtie turnesol sau un pH-metru? Dacă nu, opriți-vă. Sunt destul de sigur că ai nevoie de mult mai mult acid pentru a extrage DMT din material. Ai hidroxid de sodiu, de ce nu ai luat un acid la fel de puternic? Am folosit acid muriatic pentru asta în trecut, 28% acid clorhidric. Au trecut ani de zile, dar nu este vorba de pH 2 aciditate și apoi cel puțin pH 12 bazificare?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Tek-ul meu A/ B spune pH 4 aciditate și 13 bază

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Da, se pare că ai stricat-o temperatura de vaporizare a bazei pare să fie de aproximativ 150f. Apa fierbe la 212f. Temperatura de vaporizare a sării acide este mult mai mare, dar nu ai folosit suficient acid pentru a o crea. Câți bani ați irosit? Cum se face că nu ați făcut 29 de minute de cercetare? Scriu o lucrare de cercetare despre motivele pentru care oamenii își aruncă banii, pot să vă iau un interviu?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Nu am adăugat baza până când nu am mutat supa într-un borcan

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
De asemenea, ce ai vrut să spui cu asta?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bună, speram ca calculele mele să fie corecte deoarece 9% acid acetic este egal cu 1,5 M, deci am 0.. deoarece 2L ar da un pH ipotetic puțin sub 3. Poate că am făcut ceva greșit. De asemenea, am văzut oameni care folosesc mult mai puțin. De asemenea, sunteți sigur că dmt se va evapora prin apă?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
DMT nu s-ar evapora, nu. Ai 0 ce? Spune-mi mai multe despre acest oțet de 9%, oțetul distilat este diluat la 5% în magazinul alimentar. La fel ca orice alt oțet. FDA permite doar până la 8% acid acetic în oțet.
pH-ul acidului acetic de 10% este de 2,88%, unde ați greșit cifrele este că acidul acid de 10% este 0,1 mol%, nu 1 mol%. Acidul acetic glacial este 100% acid
150 ml de 2,88 pH + 2 000 ml de 7 pH=...6,7 pH
pH-ul solventului polar este 6,71xx
În ceea ce privește pH-ul pe care trebuie să îl obțineți într-un A/B, nn-dmt este foarte iertător. În cazul altor alcaloizi, trebuie să fie cu 0,5 mai mic în partea acidă și mai mare în partea bazică. Totuși, nu-mi pot imagina un motiv pentru care nu ar fi liniar, IE 2 și 12, 3 și 11, 4 și 10. Echivalenți neutralizanți.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Nu mă lăsați să vă împiedic să continuați. Scoarța de copac este de departe cel mai scump lucru. Ia niște acid adevărat. Dar acele hârtii litmus de 0,88$ și continuați DMT este o moleculă dură. Poți pune o flacără direct pe ea și se vaporizează intactă. Multe droguri se descompun înainte de a se vaporiza... mama ta probabil are niște detergent de scurgere sub chiuvetă. Asta va fi de ajuns. Ia o căpățână de varză pentru a testa pH-ul, nimeni nu te poate opri să-ți părăsești corpul acum 👽👽😉😉

MrSung

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Am văzut alte tutoriale în care DMT este extrasă doar cu baza și solventul, cum ar fi Naphta, dar fără acid...?