Dacă aveți opțiunea de a avea înlocuitori, cel mai bine este să treceți prin China. împărțiți mașina în 2/3 părți. TDP-urile sunt destul de ușor de asamblat și acest lucru ar fi mai discret. LFA colaborează cu poliția, un prieten apropiat de-al meu a avut o problemă cu această companie în urmă cu câțiva ani, când cumpăra 100 kg de firmapress alb (propria lor marcă de pilule) în fiecare săptămână sau cam așa ceva și a raportat autorităților. De asemenea, trebuie să raporteze activitățile suspecte. Din propria mea experiență, am impresia că asistența lor post-vânzare este inexistentă, aproape ca și cum ai cumpăra direct din Taiwan sau China. poți obține aceeași mașină pentru o fracțiune din cost dacă ai comanda direct de la producători
dacă puneți mai multe planuri în loc pentru livrarea în condiții de siguranță de la sursă, cred că veți avea mai puțin să vă faceți griji cu privire la LE în viitor decât merge prin LFA sau un alt vânzător din Marea Britanie cu băncile și informațiile de livrare toate salvate pe computerele lor gata să predea la un capriciu factura vechi vin bate.