Question Cel mai bun site pentru a cumpăra canabis pe dark web?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vreau să cumpăr niște Cannabis pe dark web, dar nu am prea multă experiență în achiziționarea de bunuri online. Care este cel mai bun site pentru a comanda de la fără a fi înșelat. De asemenea, cum să fie livrate, ar trebui să livreze iarba la adresa mea personală?! Vă rog să mă ajutați și să-mi dați niște sfaturi, deoarece am pierdut deja niște bani de pe înșelătorie.

Mulțumesc! DavidG1

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Comandați pe piață și utilizați serviciul escrow pentru a vă proteja tranzacțiile

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Da! Mulțumesc. Dar în această piață sunt doar câțiva dealeri pentru canabis. Am contactat câțiva, dar nu am primit un răspuns până acum. Am văzut, de asemenea, că unii dintre vânzători au Telegram-ul lor în căsuța de contact. Este sigur să iau legătura cu vânzătorii cia Telegram? Și am, de asemenea, o întrebare cu privire la expediere: Chiar trebuie să-mi dau numele și adresa la vânzător sau ar trebui să dau un nume fals? Mulțumesc!

Știți un vânzător care are o calitate bună și expediază rapid?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Da! Mulțumesc. Dar în această piață sunt doar câțiva dealeri pentru canabis. Am contactat câțiva, dar nu am primit un răspuns până acum. Am văzut, de asemenea, că unii dintre vânzători au Telegram-ul lor în căsuța de contact. Este sigur să iau legătura cu vânzătorii cia Telegram? Și am, de asemenea, o întrebare cu privire la expediere: Chiar trebuie să-mi dau numele și adresa la vânzător sau ar trebui să dau un nume fals? Mulțumesc!

Știți un vânzător care are o calitate bună și expediază rapid?

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
îl puteți găsi pe kerberos... am ajuns să-l cunosc pe BB prin kerberos

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language