Cel mai bun RC pentru a pierde în greutate

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Care este cel mai bun RC pentru a pierde în greutate? Mă gândesc la mefedronă sau 2-FMA

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
2-FMA este o opțiune excelentă, suprimarea apetitului este cel puțin la fel de puternică ca amp și durează pentru totdeauna

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
185
sibutramină, fentermină

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Fentermina este disponibilă în Republica Cehă pe bază de prescripție medicală. Și sibutramina este interzisă cu totul, deci nu este RC

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
185
aspirină / cafeină / efedrină, efedrina se transformă în orice catinonă inhibitoare a apetitului
agent radical 2,4 dinitrofenol, extrem de periculos, împreună cu greutatea, sănătatea dispare, un arzător de grăsimi foarte puternic.
hmmm în zona mea sibutramine legal

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Sunteți situat în UE?

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
185
doar Pământ =)

Username.Required

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Semaglutide, este o peptidă. Am primit acest lucru și am încercat eu însumi, așa că știu cum se simte, am scăzut de grăsime, dar am pierdut încă 1 piatră în 7 zile. Am luat, de asemenea, fratele meu unele pentru a ajuta cu greutatea lui și el a fost pe pentru doar peste 2 săptămâni acum și el a pierdut peste 2 piatra.

Se blochează senzațiile de foame și pur și simplu nu poftesc la orice alimente sau takeaways. Dar ceea ce am făcut am făcut să mănânc un sandwich cel puțin.

Semaglutide este, de asemenea, aprobat de NHS în Marea Britanie și vă taxează o avere absolută și cu greu orice produs.