Sunt de acord. Am învățat că toată lumea vrea să facă Kgs de metamfetamină atunci când obține gândul doar pentru a realiza "Oh, rahat, de fapt, nu este la fel de ieftin cum am crezut mai ales că nu am nici o idee despre ceea ce încerc să fac și trebuie să utilizeze proceduri 3× mai scumpe doar pentru că am găsit cel mai bun să fie prea complex".
Oamenii ignoră adesea și dimensiunea vasului doar pentru a-și da seama că "Oh, la naiba, dacă vreau să fac cantitatea asta și aia am nevoie de baloane de 20 L+ care costă 4-10× decât varianta de 1 L." Un bonus este "Oh, la naiba, chiar dacă am balonul, am nevoie de o manta de încălzire de 20 L care, de asemenea, costă la fel de mult".
Nu vreau să spun că acest lucru este imposibil. Sunt oameni care au făcut-o, poate am făcut-o și eu??? Cine știe
... Oricum, spun doar că 99,9% dintre oameni nu au resursele necesare pentru a face acest lucru și, cel mai probabil, nu vor avea niciodată.
Ceea ce vreau să spun este că toți cred că vor face un kg de amfetamine de la prima lor tragere, dar în realitate nu există un astfel de laborator fără a face mai întâi cantități mici și a le vinde. Serios vorbind, ori ai banii necesari pentru a face așa ceva, dar ești prea bătrân și nu ai cunoștințele necesare pentru a te bucura de drogurile pe care le produci, ori nu ai banii necesari (pentru că, crezi sau nu, trebuie să mănânci/beți, să plătești facturile la utilități, mașina...) yk. Așa că începi cu cantități mici și urci încet spre vârf. Dar fără bani nu există laborator. Și când nu există laborator? Nu există niciun produs. Este atât de simplu, oameni buni