Question Cel mai bun buzz de seară

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
M-am gândit la acest lucru pentru o vreme și apoi mi-am dat seama că acesta este probabil forumul perfect pentru a întreba.

Mă întreb ce ar trebui să iau pentru o amețeală plăcută și lină de seară? Nu pot face canabis. Niciodată nu am avut o relație bună cu el, încă din liceu. Nu știu dacă e posibil, dar cred că sunt alergic la iarbă.
Ajutorul meu ideal de seară ar fi ceva de genul ăsta:
  • Vreau să o iau când ajung acasă și efectele să dureze aproximativ 4 ore
  • Are un sentiment plăcut de euforie ușoară până la medie
  • Are un ușor efect MDMA "iubesc pe toată lumea", dar nu foarte puternic
  • Mă face să mă simt relaxat și fără stres, dar nu somnoros sau somnoros
  • Fără probleme de coordonare sau de vorbire. Vreau să pot să ies și să vorbesc cu oamenii fără ca ei să știe că iau ceva
  • Nu-mi provoacă probleme de somn
  • Fără mahmureală cruntă
Sunt destul de bine familiarizat cu stimulentele, dar alte lucruri nu atât de mult. Deci, acest copil există????

Caut doar ceva care să mă calmeze când ajung acasă. Un zumzet bun, să mă simt puțin euforic și să-mi amintesc că totul va fi bine. 😏 Bine, bine, bine...

Aștept cu nerăbdare ceea ce sugerează oamenii. Mă trec fiorii doar gândindu-mă la asta!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Depinde la ce vă referiți. Am făcut Gabapentin prescris legal, și Lyrica, dar acestea nu sunt, probabil, ceea ce vorbești despre.

Îmi amintesc că Lyrica a fost doar bine, iar Gabapentin nu a făcut niciodată nimic pentru mine. Dar tocmai am citit zilele trecute că, dacă distanțați dozele, este mai eficient. În loc să luați 1200mg dintr-o dată, au recomandat să mâncați ceva gras (cum ar fi șunca) și apoi să luați 600mg. Așteptați o oră și luați 300mg, așteptați încă o oră și luați ultima capsulă de 300mg.