- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
M-am gândit la acest lucru pentru o vreme și apoi mi-am dat seama că acesta este probabil forumul perfect pentru a întreba.
Mă întreb ce ar trebui să iau pentru o amețeală plăcută și lină de seară? Nu pot face canabis. Niciodată nu am avut o relație bună cu el, încă din liceu. Nu știu dacă e posibil, dar cred că sunt alergic la iarbă.
Ajutorul meu ideal de seară ar fi ceva de genul ăsta:
Caut doar ceva care să mă calmeze când ajung acasă. Un zumzet bun, să mă simt puțin euforic și să-mi amintesc că totul va fi bine. Bine, bine, bine...
Aștept cu nerăbdare ceea ce sugerează oamenii. Mă trec fiorii doar gândindu-mă la asta!
Mă întreb ce ar trebui să iau pentru o amețeală plăcută și lină de seară? Nu pot face canabis. Niciodată nu am avut o relație bună cu el, încă din liceu. Nu știu dacă e posibil, dar cred că sunt alergic la iarbă.
Ajutorul meu ideal de seară ar fi ceva de genul ăsta:
- Vreau să o iau când ajung acasă și efectele să dureze aproximativ 4 ore
- Are un sentiment plăcut de euforie ușoară până la medie
- Are un ușor efect MDMA "iubesc pe toată lumea", dar nu foarte puternic
- Mă face să mă simt relaxat și fără stres, dar nu somnoros sau somnoros
- Fără probleme de coordonare sau de vorbire. Vreau să pot să ies și să vorbesc cu oamenii fără ca ei să știe că iau ceva
- Nu-mi provoacă probleme de somn
- Fără mahmureală cruntă
Caut doar ceva care să mă calmeze când ajung acasă. Un zumzet bun, să mă simt puțin euforic și să-mi amintesc că totul va fi bine. Bine, bine, bine...
Aștept cu nerăbdare ceea ce sugerează oamenii. Mă trec fiorii doar gândindu-mă la asta!