- Reaction score
- 1
Trebuie să eliminați java pentru ca noi să luăm în serios site-ul dvs. .onion. Dacă vrei ca mai mulți să se alăture site-ului tău, dacă vrei cantități nesfârșite de informații împărtășite, este timpul să te duci dracului cu java. Serios, este ceva în neregulă cu tine sau ești o agenție de aplicare a legii? Un site web ca acesta trebuie să ruleze pe deplin securizat tor browser de securitate setat la maxim dacă vă așteptați la un flux frumos mare de informații și nume de utilizator de la experimentat. Până atunci, toată lumea care utilizează acest site....I vă sfătuiesc să stați departe de ea. În ceea ce privește acest furnizor "constantylous" sau ceva de genul, acest furnizor am văzut doar menționat pe acest site. Eliminați site-ul clearnet și mergeți numai .onion. Aceasta este recomandarea mea, cred că veți avea mai mult succes cu creșterea acestui forum.
Dacă oferiți încredere și o platformă sigură pentru discuțiile comunității, atunci veți avea oameni care se vor oferi să vă facă favoruri. Încercați și vedeți cu ce "urmăritori" vă alegeți.
Dacă oferiți încredere și o platformă sigură pentru discuțiile comunității, atunci veți avea oameni care se vor oferi să vă facă favoruri. Încercați și vedeți cu ce "urmăritori" vă alegeți.
Last edited: