D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Dacă aș dori doar să fabric amfetamină, și nu metamfetamină, pentru rețeta mea de adderall. Cum știu ce subiecte sunt pentru amfetamină și care sunt pentru metamfetamină?
Dacă aș dori doar să fabric amfetamină, și nu metamfetamină, pentru rețeta mea de adderall. Cum știu ce subiecte sunt pentru amfetamină și care sunt pentru metamfetamină?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Bănuiesc că una ar trebui să fie etichetată ca atare, dar cum pot avea încredere în asta? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Sincer, am nevoie de ajutor pentru că Dr. meu este un dingus și am probleme de funcționare pentru cel puțin 3 zile fără adderall. Aș dori să ocolesc Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Sincer, am nevoie de ajutor pentru că Dr. meu este un dingus și am probleme de funcționare pentru cel puțin 3 zile fără adderall. Aș dori să ocolesc
Sincer, am nevoie de ajutor pentru că Dr. meu este un dingus și am probleme de funcționare pentru cel puțin 3 zile fără adderall. Aș dori să ocolesc