Question Despre purificarea Pseudoefedrinei/Red P

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua, am trei întrebări;

1-) Toate plăcuțele cu chibrituri conțin fosfor roșu? Dacă nu, cum pot să mă asigur dacă unul îl conține? Se poate folosi vreo metodă de testare?

2-) Încerc să purific pseudoefedrina din comprimatele pentru răceală/gripă. Fiecare conține 30mg pse și 300mg ibuprofen. Pentru ingridientele non-active, acestea conțin o grămadă de gunoi care interferează cu procesul de purificare. Am urmat pașii de purificare de bază din firul "meth from pills". Dar materialul rezultat este lipicios și cred că interferează cu procesul de sinteză. În prezent mă gândesc să dizolv pastilele în apă, să adaug NaOH până când reacția se oprește pentru a converti pse în forma freebase și să concertez ibu în forma sa de sare. Se spală cu toluen, se aruncă stratul de apă și porcăriile care nu se dizolvă în apă. Apoi se face o bulă de gaz HCL anhidru prin toluen pentru a schimba pse în forma de sare și pentru a scoate percitipatul. Acest lucru va da o pse de bună calitate?

3-) Este posibil să se facă metamfetamină fără aparat de reflux? Încălzirea la 80 C timp de 48-72 de ore ar funcționa fără reflux și folosind dopuri bine sigilate?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Este disponibilă pe eBay bro. Este disponibilă peste tot, atâta timp cât păstrezi o sumă mică. Nu fi f****** cu cutii de chibrituri flares și b******* de genul ăsta. Comandă doar cantități mici la un moment dat

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nu este disponibil acolo unde locuiesc eu, trebuie să folosesc metoda Red P/Idodine.