Question O sinteză nouă a unui stimulent feniletilaminic pe care nu l-ați văzut niciodată

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Așadar, mă uitam la fișierele suplimentare pentru ( din anumite motive, instrumentul de legătură nu funcționează 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
Și am observat că aceasta este o reacție valabilă, dar pentru viața mea nu pot obține telefonul meu să-mi arate o imagine a acestuia de numele iupac. Ajutați-mă, cea mai bună presupunere a mea este pe poză
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-etil-N-metilanilina este un izomer în care a doua fracțiune metil este legată de azot în loc de carbonul beta. Am văzut scenarii în care această substanță chimică ar fi numită și N-etil-N-metilanilină. Motivul pentru care ciclohexanul este anilină este acela că amina este pe primul carbon. Este vorba de ciclohexilamină cu un lanț etil sibe care conține 2 grupe metil

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Acesta este un grup fenil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Este ușor de crezut, dar după ce am încercat toate convențiile de nume pe care le-am putut găsi, am observat o tendință. Tendința era că fiecare fenil amină avea. Amina de pe lanțul lateral, al treilea carbon. M-am uitat la 100 de compuși de fenilamină și niciunul nu avea amina pe prima poziție. Apoi am întrebat pe Google
Ce este un ciclohexan cu o amină. Este o anilină. Pictura aferentă
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Continui să-i spui ciclohexan când este benzen, asta vreau să spun.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ei bine, nu voi fi în dezacord, deoarece are 3 legături bouble, dar benzenul este un ciclohexan, dar acest produs chimic special este o anilină, aka un aminobenzen, o benzilamină sau o fenilamină. A se vedea mai jos. CREDEAM că N-(PROPAN-2-YL)ANILINA ar fi un stimulent, dar de fapt este un deprimant al SNC