Question 55 Gallon Drum Write Ups?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Știu că acest loc este orientat spre vânzarea de produse chimice și echipamente, dar cred că ar fi foarte productiv dacă unii dintre membrii de aici cu experiență la scară largă ne-ar oferi informații despre cum să efectuăm anumite reacții la scară largă în butoaie de 55 de galoane.

Știu sigur că laboratoarele la scară largă folosesc bidoane de 55 de galoane, căptușeli de încălzire pentru aceste bidoane, dispozitive de agitare pentru aceste bidoane și, sincer, este destul de comun, în special pentru marii producători, care vor folosi stivuitoare pentru a transporta butoaie de substanțe chimice toată ziua.

Spun doar că oferindu-le oamenilor o modalitate mai ieftină și mai discretă de a sintetiza lucruri înseamnă că pot produce mai mult, precum și să rămână în afaceri mai mult timp, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru vânzătorii de produse chimice și echipamente.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Susțin acest lucru.
Pregătirea pentru producția la scară largă este costisitoare și șansa ca cineva să aibă bani pentru un vas de reacție de 50 sau 100 l nu este realistă . nu la început. Eu le văd valoarea și aprob din toată inima achiziționarea unuia sau chiar a unuia de 100l și a unuia de 5l.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Depinde de ceea ce doriți să produceți. Amfetamina poate fi fabricată în rezervoare din oțel inoxidabil de 1000-2500L. Fabricate de la zero, sau rezervoare de producție vechi, rezervoare de lapte etc...

Butoaie de 200L sau rezervoare ibc de 1000L pentru reacția nabh4 pentru a produce mdma

butoaie de 200L pentru a produce 10L de ulei de metamfetamină în 30 de minute cu al/hg

și pot continua...

Motivul pentru care oamenii nu scriu despre asta aici, este încercare și eroare. În timp ce testați, plătiți o mulțime de "bani de învățare" pe eșecuri. De ce să le dai oamenilor tricurile tale gratis când tu ai dat-o în bară cu produse de 100k ca să inventezi o rețetă bună.

de exemplu 4mmc, scara de 1kg este ușoară, scara de 50kg este un iad.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Da, are sens. Ar fi 30 de minute destul de intense. Nu există o problemă cu distrugerea aminei de către căldură? La loturi de 100 de grame, era destul de fierbinte.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Da, căldura este o mare problemă

Solution