Fiecare are întotdeauna de ales, dar alegerea este decisă în favoarea sau împotriva unor factori externi.
Pur și simplu răspuns, din cauza para-halogenării este subiectiv din experiența mea o substanță mult mai rushier și de fapt stimulantă decât 4-MMC. Am făcut "doar" 3-CMC și 4-MMC (3-CMC în total în intervalul de kilograme, iar 4-MMC nu la fel de mult, dar la o toleranță mult mai mică fiecare supradoză de redozare, nu pentru a spune să urmați acest lucru, dar învățați din greșelile mele și să le preveniți)
Ei bine, stigmatul în jurul metacatinonelor para-halogenate este extrem de mare și o concepție greșită, totul este, unii mai puțin și unii mai mult, dar este calculabil. Din cunoștințele mele, nu există nicio lucrare de cercetare care să afirme că parahalogenarea în methatinone a crescut neurotoxicitatea în comparație cu MMC, ambele fiind mult mai puțin distructive decât desoxyephedrine [metilamfetamina] sau MDMA.
Documentele de cercetare care indică daune neurotoxice grave provocate de acești compuși au efectuat experimente cu doze de 4-CMC care s-ar afla oricum în zona letală și, bineînțeles, neurotoxicitatea va fi gravă.
O perioadă mai lungă de timp în care se consumă orice drog va duce la daune neurotoxice, cistotoxice și, în general, neurotoxice grave aduse corpului și creierului uman. Neurochimia, biologia și alți factori diferă de la o persoană la alta, ceea ce înseamnă că rezultatele vor fi, de asemenea, foarte diferite de la pacient la pacient
De cele mai multe ori, în ceea ce privește zonele din Europa de Est, opinia principală cu privire la aceste substanțe nu este nici măcar aproape de legalitate, acestea fiind vândute pe străzi în principal din cauza unei cereri și a unei crize uriașe, sub diferite denumiri. Procentul de persoane care cumpără 3-CMC pentru statutul juridic în care se încadrează sunt foarte superficiale.
Fiecare ar trebui să decidă care este preferința sa personală pe baza experiențelor sale, unii oameni vor prefera MMC-urile și unii CMC-urile sau EMC-urile sau MEC-urile, este imposibil să spui ce este mai bun, numai nu dacă vorbești despre propria preferință personală.