Caut un producător de 4-MMC sau Mephedrone. De asemenea, îi caut pe cei care pot produce sau furniza 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK și 5-meo-pce (sau pcp). Voi ignora revânzătorii care practică prețuri exagerate și pe cei care nu au experiență. Cumpăr în vrac, dar încep cu cantități mai mici care cresc cu timpul în funcție de nivelul meu de confort cu furnizorul. Acestea nu sunt negociabile.
Site-ul propriu și/sau prezența pe piața DN este un avantaj, dar nu este necesar dacă aveți pe cineva relevant care garantează pentru dvs.
Tranzacția trebuie să fie făcută pe escrow.
Intenționez să îmi fac propriul 4-MMC în viitor. Dar dacă oferta este excelentă și furnizorul profesionist, voi lua în considerare să nu o fac eu însumi și să continui să cumpăr. Sunt obișnuit cu produse de înaltă puritate și fabricate profesional, așa că știu cum arată un produs adecvat și voi fi foarte pretențios.
Site-ul propriu și/sau prezența pe piața DN este un avantaj, dar nu este necesar dacă aveți pe cineva relevant care garantează pentru dvs.
Tranzacția trebuie să fie făcută pe escrow.
Intenționez să îmi fac propriul 4-MMC în viitor. Dar dacă oferta este excelentă și furnizorul profesionist, voi lua în considerare să nu o fac eu însumi și să continui să cumpăr. Sunt obișnuit cu produse de înaltă puritate și fabricate profesional, așa că știu cum arată un produs adecvat și voi fi foarte pretențios.