Este adevărat că 3-mmc miroase mult mai puțin decât 4-mmc aka Mephedrone. În afară de aceasta, miros complet diferit:
În ceea ce privește 3-mmc, cel mai apropiat lucru care îmi vine în minte este un anumit tip de tencuială medicală (marca germană "Leukoplast"
)
În ceea ce privește mirosul de "pipi de pisică" al 4-mmc:
Folosesc meph din 2009 și trăiesc cu pisici de mai mult timp și, tbh, pentru mine pipi de pisică este o analogie care nu mi-ar fi venit niciodată în minte...
Meph-ul autentic de dinainte de interdicție (cristale albe strălucitoare asemănătoare zahărului) avea în cea mai mare parte mirosul pe care îl au anumite bilete de tren sau extrase de cont, atunci când sunt proaspăt scoase din imprimantă (nu o imprimantă de acasă sau de la birou, aici vorbim de bancomate/terminale de bilete publice).
Adăugați apoi o ușoară adiere de clor (pentru piscine) și ați ajuns acolo!
...probabil niște reziduuri de precursori sau solvenți de re-Xing (pe care nu pot să le precizez), pentru că după ce se face o recristalizare corespunzătoare nu mai rămâne aproape deloc miros.
În ceea ce privește toate meph-urile post-ban pe care am ajuns să le încerc de atunci, mirosul pe care l-am descris mai sus a fost de cele mai multe ori umbrit de mirosuri agresive de tip curățător de canalizare, plus reziduuri ale oricărui solvent care a fost folosit în synth, plus acea înțepătură lacrimogenă de brom amar/piper :/