- Reaction score
- 7
Bună ziua tuturor! Aș dori să sintetizez 3-cmc pentru uz personal. Am devenit destul de îndrăgostit de el, dar nu-l mai pot obține (fraudă constantă / înlocuitori slabi). Am puțină experiență în domeniul chimiei organice, cum ar fi extracțiile simple acid-bază, etc. Am cercetat acest forum și există mai multe mesaje cu privire la acest sintetizator, dar nu am putut găsi o scriere solidă, Doar fire moarte și link-uri către alte mesaje care nu erau ușor de urmărit pentru un newb ca mine.
Iată reactivii pe care i-am acumulat până acum pentru proiectul meu:
2-Bromo-3'-cloropropiofenonă (formă lichidă)
Diclormetan
Acetonă
Metilamină
HCL 32%
Poate cineva să mă îndrume către o scriere bună sau, eventual, către un videoclip?
De asemenea, anticipez că voi face greșeli prima sau a doua oară când voi trece prin acest proces. Deci, pentru a nu-mi irosi reactivii pe măsură ce exersez, care sunt cantitățile minime bune cu care să încep, în special cu 2b3c? Pot începe de la 5 sau 10 ml? Apoi să ajustez restul prin intermediul greutății molare?
Mulțumesc anticipat!!!
Iată reactivii pe care i-am acumulat până acum pentru proiectul meu:
2-Bromo-3'-cloropropiofenonă (formă lichidă)
Diclormetan
Acetonă
Metilamină
HCL 32%
Poate cineva să mă îndrume către o scriere bună sau, eventual, către un videoclip?
De asemenea, anticipez că voi face greșeli prima sau a doua oară când voi trece prin acest proces. Deci, pentru a nu-mi irosi reactivii pe măsură ce exersez, care sunt cantitățile minime bune cu care să încep, în special cu 2b3c? Pot începe de la 5 sau 10 ml? Apoi să ajustez restul prin intermediul greutății molare?
Mulțumesc anticipat!!!