Reducerea 3,4mdp2np

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Sper că totul este bine cu toată lumea . Id like to gather some people opinions.
Pe acest forum sau pe oricare altul, nu am întâlnit niciodată prea multe despre purificarea MDA. Deși este similară amfetaminei în multe privințe, am citit că, spre deosebire de amfetamină, MDA nu poate fi distilată cu abur, dacă acest lucru este adevărat, prima mea întrebare este. Care este explicația științifică pentru care nu se poate?
Să presupunem că mdp2np a fost redusă prin al/hg, bazându-se la un ph de 11 și colectând/uscând "mgs04" ce vă place să faceți? Sărarea directă cu acetonă/h2so4 a dus la obținerea unor produse discutabile foarte ceroase. Recristalizarea în IPA de două ori a lăsat o pulbere albă pufoasă.
Următorul meu gând a fost distilarea în vid a solventului, apoi rezolvarea în acetonă și sărarea la fel ca înainte, ceea ce a lăsat un produs încă oarecum ceros care s-a recristalizat la fel ca înainte.
Aș dori să încerc spălarea a/b și distilarea fracționată a fb. Întrebarea mea este: cu reduceri de 10 grame de propenă, am nevoie de un set de microdistilare? De asemenea, cum apare fb? Este un lucru de tip bumping/jumping sau se va transforma de fapt într-un vaper? Orice indicii, sfaturi sau sugestii sunt foarte apreciate.
Voi toți vă rugăm să rămâneți uimitor și să fie safe.thanks în avans

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
În curând vom avea un videoclip privind sinteza MDA din helional și acolo vom arăta metodele de purificare.
Din câte îmi amintesc, procesele cu MDP2np au mers în același mod ca și cu p2np

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Am verifica în fiecare dimineață pentru ea, nu pot să aștept higgs voi toți sunt astfel de inspirații mulțumesc pentru a fi u

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Chiar acum reduc niște md-p2np prin metoda NaBH4 / CuCl2.
Dacă va funcționa o fracțiune la fel de bine ca 3,4,5-TMONS, voi fi fericit și vă voi anunța.
Totuși, nu sunt foarte surprins că ai avut nevoie de rexare, mai ales dacă nu ai rexat md-p2np înainte de reducere. (Doar pentru că știu de unde ai md-p2np!)

Acum caut metode de conversie la fenilacetonă tbh.

Crezi că ar funcționa o simplă hidroliză alcalină?

Nici măcar nu sunt foarte sigur de ce mă încurc cu asta - chiar nu-mi place să iau niciunul dintre compușii MD! Ha
Se pare că este ceva ce ar trebui să sintetizez... și nu sunt sigur de ce!

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
reaction with tin chloride and hydrochloric acid in ethyl acetate, on simple p2np worked well.

View previous replies…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Conc HCl? Interesant, o să mă interesez

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Edit: comentat în locul greșit...

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
Am copiat cu erowid, acidul clorhidric poate fi utilizat diluat, funcționează excelent pe P2NP obișnuit:

18,1g (100mmol) 1-(2-fluorofenil)-2-nitropropenă a fost adăugată uscată în porții la 49,5g (220mmol) SnCl2-2H2O în suspensie în 75ml EtOAc în timp ce temperatura de reacție a fost menținută între 20-40°C printr-o baie de apă rece. Când s-a adăugat tot nitropropenele și culoarea s-a schimbat în alb (5 min), soluția EtOAc a fost transferată într-un balon RB conținând 250 ml apă și 50 ml acid clorhidric. EtOAc a fost eliminat prin distilare sub presiune redusă, iar suspensia apoasă de oxime și săruri de staniu a fost lăsată să se agite la 80°C timp de 1 oră. Faza apoasă a fost distilată cu abur pentru a elimina cetona. Când nu au mai apărut picături uleioase, distilatul a fost extras cu DCM. Extractele DCM au fost uscate pe MgSO4 și DCM a fost eliminat prin distilare, lăsând o cetonă destul de pură sub formă de ulei incolor.
Randament: 13,5 g (89%) 1-(2-fluorofenil)-2-propanonă
Puritate: 98% (HPLC)
Proprietăți: bp 47°C/0,05 mmHg, d 1,077g/ml (conform catalogului Aldrich).

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
I'm mid experiment right now trying to produce md phenylaceton from propene with the Nabr4 method posted in the video section.
Ill keep you guys posted

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
I think tin is the next experiment, the borohydride is to expensive these day

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Sunt, de asemenea, interesat dacă u poate steam distill freebase de MDA.
Presupun că nu, deoarece nu se pot distila alte substanțe substituite, cum ar fi mescalina, dar de ce?

William D.

Expert
Reaction score
1,156
Cred că calitatea MD2NP-ului dvs. nu a fost cea mai bună sau sinteza nu a fost realizată corect. Poate că au existat probleme cu calitatea acetonei. Am făcut această sinteză de mai multe ori prin metoda dumneavoastră (Al/Hg), fără distilare de bază. Produsul este excelent, dar MDA nu este ca amfetamina - acesta este mai mult psihedelic cu efecte vizuale.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
So the acetone was absolutely the problem back when I posted this.it would drop a waxy type substance. started using ipa instead.
Also gotten the hang of ABE and finally got a short path set up.
Sincerely a 0.05 is beautiful, really makes me question all the moonrooks we use to get on tour though.was always told it was mda but it was big crystalline chunks which I just don't see this stuff forming xtials like that although I've still yet to try gassing

View previous replies…

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Îmi amintesc, la tine, am fost la RFK(93) și m-am întâlnit cu cineva pe care îl cunoșteam din golf, iar ei m-au introdus în MDMA și a fost uimitor, dar am fost închis și apoi am început să aud despre tot rahatul din pastilele E...
Nu prea mai am de-a face cu copiii din turnee, pentru că întotdeauna există ceva rahat în joc... pe vremuri, oamenii aveau integritate
Am divagat...

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Oh ya now a days I hear the word "family" and it's nothing more than a sales pitch.pretty much a big dick measuring contest of who knows "the guy" lol I had someone try selling "owsly crystal" a few weeks back ten bucks a hit.i politely declined and proceeded to follow him giving a hit to everyone we talked to

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Fuck yeah!
My bro told me he knows someone with nick sands crystal, and owsley, etc,
When I was on tour there were only a few kinds of crys...needlepoint, fluff, and amber/champagne....and tornado juice which may have been a RC.
But now everyone is an Internet genius!
Hope you have a good day!
(~);}

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Hey how many Phish kids does it take to change a light bulb?
10,000 and one dead head to spin them all ;)

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Do you know what lsd and tartar sauce have in common?
Phish sucks with out them

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Lmmfao, I've heard the first one but not the second one. Told my wife and she is laughing....

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Them just jokes i enjoy Phish with or with out the d-tar25.