Looking for a vendor Czy dostawcy odczynników sprzedają zestawy do syntezy?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Chciałbym kupić zestaw odczynników na małą skalę do produkcji amfetaminy, ale po raz pierwszy robiąc amfetaminę i mając tylko doświadczenie w ekstrakcji dmt na dużą skalę, nie chciałbym marnować dodatkowych pieniędzy. Czy ktoś chciałby mi pomóc i sprzedać wszystko, czego potrzebuję do małej syntezy amfetaminy? Będę śledził https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Nie mogę uzyskać dostępu do fenylnitropropenu ani rtęci na Litwie, chociaż mam również rezerwy na Łotwie, w Polsce i Niemczech, aby uniknąć cła.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,749
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Tak, prosiłem o darmowy, ale chciałbym mieć jak największą szansę na jego otrzymanie i zamiast tego zapłaciłbym za sam zestaw

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,749
Deals
666
W niedalekiej przyszłości rozpoczniemy sprzedaż zestawów z możliwością uzyskania zwrotu gotówki po napisaniu szczegółowej recenzji syntezy, a następnie sprzedaży gotowego produktu za pośrednictwem naszego rynku. W międzyczasie możesz otrzymać zestaw za darmo.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Czy otrzymam zestaw, jeśli podzielę się moją metodą ekstrakcji DMT? Najprawdopodobniej mogę zrobić taki, który zajmie około 1-2 godzin haha STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Ja bym poszedł w redukcję Al/Hg p2np zaczynając od 5-7g substratu lub NaBH4/CuCl2 gdzie 10-15g p2np jest dużo mniej ryzykowne i taka skala jest idealna do nauki przez powtarzanie. Powinieneś również nauczyć się, że skalowania w górę, zwłaszcza procedury amalgamatu, należy się obawiać i nigdy nie należy próbować dziesięciokrotnego zwiększenia skali bez perfekcyjnego wykonywania coraz większej, ale wolniejszej skali przygotowania. Do 100 g należy podchodzić z dużym doświadczeniem i sprzętem.