- Reaction score
- 10
Przeprowadzałem eksperymenty na szczurach winstar i średnio, jeśli porównamy d-metyl do l-metyl, D-metyl jest lepszy pod względem tłumienia apetytu i uwalniania dopaminy. Jednak z punktu widzenia utraty tkanki tłuszczowej zaobserwowałem, że szczury są DUŻO bardziej aktywne i tracą więcej na wadze w krótszym czasie dzięki L-metamfetaminie ze względu na zwiększony poziom noradreliny + ich wątroby były wolne od jakiegokolwiek rodzaju tłuszczu.
Otyli ludzie, którzy mają NAFLD, pozbyliby się go w ciągu kilku tygodni.
Na przykład l-selegina konwertuje do l-metamfetaminy i wiele osób używa jej do hamowania mao-b, ale KONWERTUJE do mniej pożądanego stereoizomeru.
Dla "onelinerów" proszę nie odpowiadaj: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , proszę o rozwinięcie i podzielenie się swoimi przemyśleniami.
Otyli ludzie, którzy mają NAFLD, pozbyliby się go w ciągu kilku tygodni.
- To prowadzi mnie do pytania, dlaczego ludzie mają tendencję do nielubienia L-metyloamfetaminy? To dlatego, że L-metamfetamina podawana dożylnie jest gorsza?
Na przykład l-selegina konwertuje do l-metamfetaminy i wiele osób używa jej do hamowania mao-b, ale KONWERTUJE do mniej pożądanego stereoizomeru.
- Ponownie, dlaczego d,l-metamfetamina nie jest częściej używana? Czy to dlatego, że d-metamfetamina produkuje najwięcej uzależnionych? Jakie jest tego uzasadnienie?
Dla "onelinerów" proszę nie odpowiadaj: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , proszę o rozwinięcie i podzielenie się swoimi przemyśleniami.