Question Dlaczego L-metamfetamina nie jest częściej używana?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Przeprowadzałem eksperymenty na szczurach winstar i średnio, jeśli porównamy d-metyl do l-metyl, D-metyl jest lepszy pod względem tłumienia apetytu i uwalniania dopaminy. Jednak z punktu widzenia utraty tkanki tłuszczowej zaobserwowałem, że szczury są DUŻO bardziej aktywne i tracą więcej na wadze w krótszym czasie dzięki L-metamfetaminie ze względu na zwiększony poziom noradreliny + ich wątroby były wolne od jakiegokolwiek rodzaju tłuszczu.

Otyli ludzie, którzy mają NAFLD, pozbyliby się go w ciągu kilku tygodni.

• To prowadzi mnie do pytania, dlaczego ludzie mają tendencję do nielubienia L-metyloamfetaminy? To dlatego, że L-metamfetamina podawana dożylnie jest gorsza?

Na przykład l-selegina konwertuje do l-metamfetaminy i wiele osób używa jej do hamowania mao-b, ale KONWERTUJE do mniej pożądanego stereoizomeru.

• Ponownie, dlaczego d,l-metamfetamina nie jest częściej używana? Czy to dlatego, że d-metamfetamina produkuje najwięcej uzależnionych? Jakie jest tego uzasadnienie?

Dla "onelinerów" proszę nie odpowiadaj: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , proszę o rozwinięcie i podzielenie się swoimi przemyśleniami.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dlaczego palisz marihuanę z THC, a nie CBD? Samo THC jest psychoaktywne. To samo dotyczy metamfetaminy. D-metamfetamina jest psychoaktywna, L-metamfetamina nie.
Więc w d-met działa l-met nie.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
Jestem zdania, że jesteś w błędzie myśląc, że L-metamfetamina jest mniej nadużywana. Praktycznie cała meta, którą widzę, to D,L. Większość dostępnych prekursorów wytwarza D,L. P-2-p, P-2-np, PMK, BMK, WSZYSTKIE PRODUKUJĄ produkty racemiczne i mniej niż 10% ludzi próbuje je rozdzielić. Większość ludzi nie ma pojęcia, na co patrzy lub czego używa. Obecnie na rynku jest ktoś, kto sprzedaje L-meth. Spójrz na te rzeczy. Jedna z nich nie jest podobna do innych 😅🤭🤫

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
answer it is easy = it sucks bro :D a także ludzie wolą sprawdzone rzeczy, które są łatwe do zdobycia / są tanie