Fring Don't buy from me New Member Joined May 25, 2022 Messages 41 Reaction score 27 Points 8 May 28, 2022 #1 Jestem ciekawy, ponieważ wydaje się, że istnieją pewne trendy dla różnych kombinacji.....
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 09 Jun #2 Wybór częściej pada na to, co znajduje się w pobliskich sklepach. Nie może być uniwersalnych filtrów, działają na różne sposoby. Można używać sprzętu do nurkowania, to jest uniwersalne. Upvote 0 Downvote
Wybór częściej pada na to, co znajduje się w pobliskich sklepach. Nie może być uniwersalnych filtrów, działają na różne sposoby. Można używać sprzętu do nurkowania, to jest uniwersalne.
Fring Don't buy from me New Member Joined May 25, 2022 Messages 41 Reaction score 27 Points 8 09 Jun #3 Z ciekawości... wygląda na to, że istnieje trend i preferowane są barndy, ja używam jednego z najbardziej kompletnych, w tym HG Gas. Upvote 0 Downvote
Z ciekawości... wygląda na to, że istnieje trend i preferowane są barndy, ja używam jednego z najbardziej kompletnych, w tym HG Gas.