G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Czy ktoś wie, co to jest? Smakuje trochę słodko. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 260 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 77
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #2 Zrobiłeś to, kupiłeś czy znalazłeś? Czy to narkotyki, cukierki czy marmur? Potrzebuję więcej informacji Upvote 0 Downvote
Zrobiłeś to, kupiłeś czy znalazłeś? Czy to narkotyki, cukierki czy marmur? Potrzebuję więcej informacji
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Kupiłem go, a kiedy go wciągasz, to tak, jakbyś nie spał w pełni, przeszukał go online i wygląda na 4cmc Upvote 0 Downvote
Kupiłem go, a kiedy go wciągasz, to tak, jakbyś nie spał w pełni, przeszukał go online i wygląda na 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 A proszek po zmiażdżeniu wygląda jak 3cmc i 3mmc, a kiedy zmiażdżę go na małe kawałki, zmienia kolor na przezroczysty, a nie żółtawy. Upvote 0 Downvote
A proszek po zmiażdżeniu wygląda jak 3cmc i 3mmc, a kiedy zmiażdżę go na małe kawałki, zmienia kolor na przezroczysty, a nie żółtawy.
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #5 Wygląda na to, że to przeciętny katynon. Też bym tak przypuszczał. Jako co go kupiłeś? To znaczy, co to miało być? Upvote 0 Downvote
Wygląda na to, że to przeciętny katynon. Też bym tak przypuszczał. Jako co go kupiłeś? To znaczy, co to miało być?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Miało być 3cmc, ale co ze słodkim smakiem? Możesz mi powiedzieć, czy to normalne? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #7 Przykro mi, ale nie jestem pewien. Poszperałem trochę w sieci i ktoś powiedział coś takiego: rage3c: Moje dwa grosze: 3cmc jest słone, 3mmc nie.3cmc jest klarowne, 3mmc nie. VapinLyf: Przy 3cmc można wyczuć smak chloru. Jeśli kiedykolwiek robiłeś ketaminę zaraz po, możesz zauważyć, że oba mają wspólny smak. Nie znalazłem żadnej wzmianki o tym, że jest słodki. Upvote 0 Downvote
Przykro mi, ale nie jestem pewien. Poszperałem trochę w sieci i ktoś powiedział coś takiego: rage3c: Moje dwa grosze: 3cmc jest słone, 3mmc nie.3cmc jest klarowne, 3mmc nie. VapinLyf: Przy 3cmc można wyczuć smak chloru. Jeśli kiedykolwiek robiłeś ketaminę zaraz po, możesz zauważyć, że oba mają wspólny smak. Nie znalazłem żadnej wzmianki o tym, że jest słodki.