@chemistry. mob Właściwie myślę, że w całej UE nasiona chwastów są legalne do uprawy na dużą skalę, prawdopodobnie potrzebowałbyś namiotu XL, a aby uzyskać wysokie plony, najlepiej zrobić to w hydroponice, takiej jak RDWC, zależy to od poziomu umiejętności Widziałem, jak niektórzy faceci dość łatwo uzyskują 9 uncji z 1 rośliny rdwc, oczywiście liczy się doświadczenie. Obecnie koszty energii elektrycznej w Europie są bardzo wysokie, więc nie warto tego robić, jeśli planujesz płacić legalnie, oczywiście są tacy, którzy kradną energię elektryczną, ale ich domy hodowlane zawsze są niszczone i tak, jeśli chodzi o helikopter, który widzi, że jest to moc cieplna, używają kamer termowizyjnych, aby znaleźć domy, które nie są obecnie dużym problemem z oświetleniem LED, ponieważ moc cieplna jest bardzo minimalna, a jeśli masz dobry system wentylacji i filtry, nie jest to duży problem dla zapachu jedyną wadą jest to, że od nasion do ścinania chwastów zajmuje 3-4 miesiące, uprawa chwastów jest opłacalna tylko wtedy, gdy masz konfigurację wieczystą, w której zbierasz plony co kilka tygodni i masz dobrą starą roślinę matkę itp.
Amfetamina tak, nie jest wiele warta, ale nie zajmie ci 3 miesięcy, aby zrobić kilogram, wszystko zależy od klientów, których masz, jaki jest popyt.
Chemia na dłuższą metę myślę, że naucz się tego i opanuj amfetaminę, a następnie przejdź do mdma z mdma istnieją różne sposoby sprzedaży, możesz produkować pigułki xtc z mdma, które robisz i osiągasz większy zysk. A jeśli chodzi o p2p, możesz łatwo uzyskać prekursory z Chin od legalnych firm na początku koszt sprzętu może być kosztowny, ale warto po pierwszej próbie.