Zaproponowałeś "stałe dostawy" jako opcję, ale (i może to być tylko moja szczególna uwaga dotycząca użytego słownictwa) bardziej odpowiednim sformułowaniem powinno być "spójne dostawy", ponieważ sugeruje jednolitą dostępność i jakość.
Jeśli chodzi o "inne", uważam, że o ile mieści się to w granicach prawa, priorytetem powinien być jak największy nadzór zarówno nad dostawcami, jak i klientami. Zostało to poruszone przez wielu innych respondentów. Polecenia / czyjeś poręczenie są dobre, ale kwalifikator wideo (np. nazwa użytkownika i data zapisana wraz z frazą wymaganą przez administratora wyświetlaną w klipie wideo wnioskodawcy używającego wybranego przez siebie leku). Po stronie sprzedawcy, polityka zerowej tolerancji dla fałszywych/dokładnych opisów produktów. Ponadto, choć jest to prawdopodobnie w dużym stopniu zależne od konkretnego dostawcy, sposób zamawiania niektórych produktów w ilościach hurtowych, a nie wielokrotności małych ilości.
Kolejnym "innym" dla mnie jest włączenie dodatkowych zweryfikowanych sprzedawców krajowych w USA, najlepiej z możliwością reprezentacji regionalnej. Ponadto chciałbym zobaczyć aktualne wyniki testów laboratoryjnych (GCMS) dla produktów oferowanych przez dowolnego dostawcę.
Wreszcie, co prawdopodobnie zostało już gdzieś opublikowane, choć jeszcze nie udało mi się tego zlokalizować, lista wymagań, które użytkownik musi spełnić, aby uzyskać pozwolenie na zostanie sprzedawcą.
Ostatnią rzeczą, którą powiem, jest opinia: Mam ogromny szacunek dla tej strony i zasad, na których została założona. Czy można poprawić kilka prostych rzeczy, aby poprawić wrażenia klientów? Z pewnością. Samo włączenie strony trzeciej przechowującej płatność transakcyjną w depozycie do czasu otrzymania i zadowolenia z dostarczonych materiałów jest znakomite. Tak trzymać! Nie ustawaj w dążeniu do poprawy i umożliwienia klientom wpływania na pozytywne zmiany. To, co robicie, jest imponujące i nie mogę się doczekać, co przyniesie przyszłość!