Question Jakiego wykształcenia powinienem szukać, którego brakuje w szkolnictwie wyższym?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Studiuję nauki przyrodnicze na poziomie wyższym. Jestem ciekaw, czy są jakieś luki w wiedzy w tej dyscyplinie, których będzie brakować w szkolnictwie wyższym i jakie to są luki.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
409
niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę, ale to tak naprawdę tylko nielegalna chemia. jeśli znasz część chemiczną, świetnie! będziesz musiał tylko nauczyć się kryminalnej strony rzeczy, takich jak specyficzne syntezy nielegalnych narkotyków lub gdzie zdobyć prekursory. "Rzeczywista" wiedza chemiczna jest bardzo przydatna i szczerze mówiąc, jest to część, z którą większość ludzi (a przynajmniej ja) się zmaga.

Widziałem ten cytat na vespiary, który mówił coś w stylu "myśl jak chemik, a nie jak przestępca" i czuję, że ma to pewne zastosowanie tutaj. nielegalna chemia nie różni się zbytnio i nie powinna być traktowana jako taka. 2 wiele osób spieprzyło swoją pracę, ponieważ nie traktują swoich projektów (lub siebie) wystarczająco poważnie, aby przeprowadzić badania lub UTFSE. to naprawdę miłe 2 c kogoś z wyższym wykształceniem, forum potrzebuje tego więcej.

pomijając mydelniczkę, witamy 2 bbgate!!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Wychowałem się w świecie przestępczym, a później zdobyłem wyższe wykształcenie i nadal się tym zajmuję, ale szczerze mówiąc żałuję, że nie wybrałem innej ścieżki na wczesnym etapie, ale nie zawsze jest to łatwe, gdy dorasta się w określony sposób. Na tym świecie jest wielu chemików, niektórzy dobrzy, większość złych. Wielu z nich nie dba o ludzi, a jedynie o zyski, przez co ludzie umierają każdego dnia. Ten świat mógłby mieć więcej ludzi ze zrozumieniem biologii, co jest szerokim wachlarzem możliwości, ale pomyślałbym, że lepsze zrozumienie USA i tego, jak różne substancje, których używamy / wytwarzamy itp., będą działać i być może dadzą wskazówki tym chemikom, którzy faktycznie dbają o ludzi, którym sprzedają. Nie jestem pewien, czy wymyśliliśmy dobry, bezpieczny narkotyk, którego możemy używać, naćpać się i nie zachorować lub potencjalnie umrzeć po zejściu lub zmieszaniu z czymś innym itp. To byłby najlepszy pomysł, jaki mógłbym sobie wyobrazić. Czy to możliwe? Być może nie, ale kto tak naprawdę próbuje to sprawdzić? Big pharma tak naprawdę nie różni się niczym od dobrego producenta mety. Co zabawne, prawdopodobnie więcej producentów mety troszczy się o ludzi niż firmy farmaceutyczne. Są też ci, których nazywam małą farmacją. Producenci fałszywych pigułek, z których większość nie potrafi wymyślić, jak konsekwentnie wytwarzać dobry produkt. Jeśli masz zamiar to zrobić, zrób to dobrze. Tłoczone pigułki byłyby świetne, gdyby za każdym razem były wytwarzane tak samo z tych samych składników przez tego samego "chemika". Wyobraź sobie sprzedaż i zwroty klientów, gdyby tak było. A teraz się czepiam...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myślę, że umiejętności wyniesione ze szkoły będzie można wykorzystać. Zapoznaj się teraz z niektórymi przewodnikami syntezy na forach, aby zobaczyć, co jest istotne dla tego, czego uczysz się w klasie. Będziesz miał również doświadczenie z różnymi typami sprzętu, aby zobaczyć, co działa najlepiej dla Ciebie