Wychowałem się w świecie przestępczym, a później zdobyłem wyższe wykształcenie i nadal się tym zajmuję, ale szczerze mówiąc żałuję, że nie wybrałem innej ścieżki na wczesnym etapie, ale nie zawsze jest to łatwe, gdy dorasta się w określony sposób. Na tym świecie jest wielu chemików, niektórzy dobrzy, większość złych. Wielu z nich nie dba o ludzi, a jedynie o zyski, przez co ludzie umierają każdego dnia. Ten świat mógłby mieć więcej ludzi ze zrozumieniem biologii, co jest szerokim wachlarzem możliwości, ale pomyślałbym, że lepsze zrozumienie USA i tego, jak różne substancje, których używamy / wytwarzamy itp., będą działać i być może dadzą wskazówki tym chemikom, którzy faktycznie dbają o ludzi, którym sprzedają. Nie jestem pewien, czy wymyśliliśmy dobry, bezpieczny narkotyk, którego możemy używać, naćpać się i nie zachorować lub potencjalnie umrzeć po zejściu lub zmieszaniu z czymś innym itp. To byłby najlepszy pomysł, jaki mógłbym sobie wyobrazić. Czy to możliwe? Być może nie, ale kto tak naprawdę próbuje to sprawdzić? Big pharma tak naprawdę nie różni się niczym od dobrego producenta mety. Co zabawne, prawdopodobnie więcej producentów mety troszczy się o ludzi niż firmy farmaceutyczne. Są też ci, których nazywam małą farmacją. Producenci fałszywych pigułek, z których większość nie potrafi wymyślić, jak konsekwentnie wytwarzać dobry produkt. Jeśli masz zamiar to zrobić, zrób to dobrze. Tłoczone pigułki byłyby świetne, gdyby za każdym razem były wytwarzane tak samo z tych samych składników przez tego samego "chemika". Wyobraź sobie sprzedaż i zwroty klientów, gdyby tak było. A teraz się czepiam...