- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Cześć chłopaki. Obecnie próbuję kupić kilka prekursorów od ALIBABA. Doświadczenie jest dzikie i przerażające. Otrzymałem tak wiele wiadomości od przedstawicieli handlowych wysyłających mi RFQ z różnymi ofertami cenowymi.
Najbardziej niepokojące jest to, że niektórzy przedstawiciele handlowi są tak niekompetentni, że nie wiedzą, o jakie chemikalia prosiłem, sprawdzając CAS #, ale szybko napiszą do mnie z ofertą cenową, a po tym, jak zwolnię ich z logicznymi pytaniami, wtedy zacznę dostrzegać pewne czerwone flagi.
Niektórzy sprzedawcy wydawali się godni zaufania, ale jak to się mówi, kilka złych jaj psuje los. Złożyłem już zamówienie, ale mój zaufany sprzedawca nie ma mojego głównego prekursora.
Czy ktoś kiedykolwiek miał złe doświadczenia z zakupami w Alibaba?
Podziel się swoim doświadczeniem lub zaufanym kontaktem.
Najbardziej niepokojące jest to, że niektórzy przedstawiciele handlowi są tak niekompetentni, że nie wiedzą, o jakie chemikalia prosiłem, sprawdzając CAS #, ale szybko napiszą do mnie z ofertą cenową, a po tym, jak zwolnię ich z logicznymi pytaniami, wtedy zacznę dostrzegać pewne czerwone flagi.
Niektórzy sprzedawcy wydawali się godni zaufania, ale jak to się mówi, kilka złych jaj psuje los. Złożyłem już zamówienie, ale mój zaufany sprzedawca nie ma mojego głównego prekursora.
Czy ktoś kiedykolwiek miał złe doświadczenia z zakupami w Alibaba?
Podziel się swoim doświadczeniem lub zaufanym kontaktem.