- Reaction score
- 9
Do tej pory straciliśmy około 400 g produktu końcowego dzięki łatwej syntezie metedronu. . Jesteśmy bliscy podcięcia sobie żył, ponieważ stracimy wszystko, jeśli nie uda nam się tego uruchomić.
Produkt nadal się pali i ma silny chemiczny zapach i smak. Nie jestem pewien, czy to może być DMA?
To są składniki, które mamy dostępne. Być może powinniśmy zacząć od tego. Jeśli możesz mi potwierdzić, że wszystkie składniki są prawidłowe.
2Bromo 4 (proszek)
Chlorowodorek metyloaminy (proszek)
Kwas solny 35%
Dychlorometan stabilizowany CP (C H2 C12: 84,93)
Aceton z opisem:
(Łatwopalna ciecz o ostrym zapachu wolna od osadów)
Aceton z opisem:
Czysty, szybko działający rozpuszczalnik ketonowy
Skutecznie rozpuszcza i czyści smary, oleje, tłuszcze i kleje.
Szybko działający rozcieńczalnik do żywic i farb
Nie zawiera metanolu
Benzyna z opisem:
Alphatic Solvent Blend
Skutecznie czyści i usuwa oleje, tłuszcze i kleje
Zmiękcza powierzchnie gumowe
Nie zawiera metanolu
Zwykły wodorowęglan sodu do użytku domowego
Roztwór wodorotlenku sodu 1N
Wodorowęglan sodu (Bi) CP (C H Na 03: 84.01)
Gdybyśmy mogli uzyskać procedurę krok po kroku. Jeśli coś powinno być wstrząśnięte zimną wodą, prosimy o wskazanie. Jeśli należy go zagotować, należy wskazać. Jeśli należy zamknąć / otworzyć pokrywę, należy wskazać. Jeśli coś powinno być w zamrażarce lub gdzieś wysuszone, prosimy o wskazanie. Nie mamy jeszcze sprzętu laboratoryjnego i dlatego używamy szklanych butelek.
Produkt nadal się pali i ma silny chemiczny zapach i smak. Nie jestem pewien, czy to może być DMA?
To są składniki, które mamy dostępne. Być może powinniśmy zacząć od tego. Jeśli możesz mi potwierdzić, że wszystkie składniki są prawidłowe.
2Bromo 4 (proszek)
Chlorowodorek metyloaminy (proszek)
Kwas solny 35%
Dychlorometan stabilizowany CP (C H2 C12: 84,93)
Aceton z opisem:
(Łatwopalna ciecz o ostrym zapachu wolna od osadów)
Aceton z opisem:
Czysty, szybko działający rozpuszczalnik ketonowy
Skutecznie rozpuszcza i czyści smary, oleje, tłuszcze i kleje.
Szybko działający rozcieńczalnik do żywic i farb
Nie zawiera metanolu
Benzyna z opisem:
Alphatic Solvent Blend
Skutecznie czyści i usuwa oleje, tłuszcze i kleje
Zmiękcza powierzchnie gumowe
Nie zawiera metanolu
Zwykły wodorowęglan sodu do użytku domowego
Roztwór wodorotlenku sodu 1N
Wodorowęglan sodu (Bi) CP (C H Na 03: 84.01)
Gdybyśmy mogli uzyskać procedurę krok po kroku. Jeśli coś powinno być wstrząśnięte zimną wodą, prosimy o wskazanie. Jeśli należy go zagotować, należy wskazać. Jeśli należy zamknąć / otworzyć pokrywę, należy wskazać. Jeśli coś powinno być w zamrażarce lub gdzieś wysuszone, prosimy o wskazanie. Nie mamy jeszcze sprzętu laboratoryjnego i dlatego używamy szklanych butelek.