A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Cześć Mam 100 ml czystej farmaceutycznej epinefryny, chcę jej użyć jako startera. Jakie jest najlepsze zastosowanie?
Cześć Mam 100 ml czystej farmaceutycznej epinefryny, chcę jej użyć jako startera. Jakie jest najlepsze zastosowanie?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Redukcja efedryny do chlorowodorku metamfetaminy. Do reakcji potrzebne są paski litowe i ciekły amoniak. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefryna = adrenalina =/= efedryna, niestety Nie ma większego znaczenia rekreacyjnego, można jej użyć w przypadku wstrząsu alergicznego lub niewydolności serca. Utlenianie do adrenochromu może być możliwe, chociaż wątpię, aby miało to większą wartość niż sama epinefryna. Upvote 0 Downvote
Redukcja efedryny do chlorowodorku metamfetaminy. Do reakcji potrzebne są paski litowe i ciekły amoniak.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefryna = adrenalina =/= efedryna, niestety Nie ma większego znaczenia rekreacyjnego, można jej użyć w przypadku wstrząsu alergicznego lub niewydolności serca. Utlenianie do adrenochromu może być możliwe, chociaż wątpię, aby miało to większą wartość niż sama epinefryna.
Epinefryna = adrenalina =/= efedryna, niestety Nie ma większego znaczenia rekreacyjnego, można jej użyć w przypadku wstrząsu alergicznego lub niewydolności serca. Utlenianie do adrenochromu może być możliwe, chociaż wątpię, aby miało to większą wartość niż sama epinefryna.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ok Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Czy więc nie warto używać go jako startera do innych chemikaliów? Upvote 0 Downvote