B ByDan Don't buy from me New Member Joined Jun 8, 2022 Messages 2 Reaction score 0 Points 1 Jul 3, 2022 #1 Czy ktoś sprzedaje kwas siarkowy w Europie?
ASheSChem Don't buy from me Resident Language 🇫🇷 Joined Apr 10, 2022 Messages 300 Reaction score 168 Points 43 03 Jul #2 niektóre sklepy internetowe to sprzedają spróbuj znaleźć "kelfort Rioolontstopper" jest to kwas siarkowy 96%. Upvote 2 Downvote
niektóre sklepy internetowe to sprzedają spróbuj znaleźć "kelfort Rioolontstopper" jest to kwas siarkowy 96%.
Selassi Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 10, 2022 Messages 102 Reaction score 53 Points 28 03 Jul #3 Kwas siarkowy jest zakazany w większości sklepów w Belgii i Holandii. Najlepszym rozwiązaniem jest zakup online w niewielkich ilościach. Upvote 0 Downvote
Kwas siarkowy jest zakazany w większości sklepów w Belgii i Holandii. Najlepszym rozwiązaniem jest zakup online w niewielkich ilościach.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 03 Jul #4 To prawda, ale można kupować w Chinach Upvote 0 Downvote
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 03 Jul #5 jeśli jest zabronione. Upvote 0 Downvote
Khaafii Don't buy from me Resident Joined Mar 30, 2022 Messages 37 Reaction score 18 Points 8 03 Jul #6 W przypadku kwasu siarkowego i kwasu solnego. Wiele firm sprzedaje kwas siarkowy 96% jako środek do czyszczenia kanalizacji i kwas solny 30-37%. Można to po prostu zamówić. Radzę po prostu myśleć kreatywnie i mądrze Upvote 0 Downvote
W przypadku kwasu siarkowego i kwasu solnego. Wiele firm sprzedaje kwas siarkowy 96% jako środek do czyszczenia kanalizacji i kwas solny 30-37%. Można to po prostu zamówić. Radzę po prostu myśleć kreatywnie i mądrze
A ACAB Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 27, 2022 Messages 291 Reaction score 168 Points 43 04 Jul #7 Czy on powiedział Europa, myślę, że powiedział Europa.... Geografia Nie zwróciłem uwagi, Chiny są w Europie? Upvote 0 Downvote
Czy on powiedział Europa, myślę, że powiedział Europa.... Geografia Nie zwróciłem uwagi, Chiny są w Europie?