- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Tak więc moje pytanie, na które mam nadzieję uzyskać odpowiedź, a może raczej kilka różnych prawdopodobnych odpowiedzi, brzmiałoby: biorąc przypuszczalnie wysokiej czystości metamfetaminę hcl, która ma postać kryształów. Różnią się one rozmiarem i wagą, a kiedyś miały postać znacznie większych i gęstszych skał. Moim pragnieniem jest ich zabranie i, jeśli to możliwe, przywrócenie ich do poprzedniej formy w znacznie większych skupiskach. Rozmiar, z którym myślę o pracy, wynosiłby od 1/4 funta do 1 kilograma. Niekoniecznie mam ochotę tworzyć całe monstrum, a raczej odłamki o wadze od 7 gramów do 1 uncji. W tej chwili nie mam ochoty na dodawanie domieszek. Jeśli jednak ktoś miałby jakieś zalecenia, które mogłyby pomóc w moim pragnieniu tworzenia większych kryształów pod względem wielkości, ale co ważniejsze pod względem wagi, chętnie wysłucham wszelkich sugestii i opinii. Mam nadzieję usłyszeć od was wszystkich. Chciałbym oficjalnie przeprosić całą platformę za dość lekkomyślny post, który został usunięty. Czekam na znacznie bardziej odpowiednie i dojrzałe interakcje.
Thnx
Thnx
Last edited: