Sprzedaż produktów

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Cześć chłopaki,
Jestem trochę nowy na rynku narkotyków, ale wiem co nieco o chemii,

Byłbym zainteresowany rozpoczęciem gotowania jakiegokolwiek leku, ale nie wiem, który jest najtańszy w produkcji i nie znam też normalnych cen ulicznych i hurtowych, czy ktoś mógłby mi zasugerować?

Będę wdzięczny za wszelkie informacje
-Lamorak

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Prawie wszystkie rodzaje leków są tanie w syntezie, wszystko zależy od dostępności odczynników. Można syntetyzować amfetaminę, mefedron lub kannabinoidy, wszystkie rodzaje mają swoje własne zapotrzebowanie. Z jakiego regionu pochodzisz? I co możesz syntetyzować? Możemy zapewnić pełne wsparcie w prywatnych wiadomościach, po prostu napisz do mnie.

Last edited by a moderator:

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szukam kogoś, kto sprzedaje produkty i jest niezawodny w wysyłce.

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
😅Myślę, że większość ludzi tutaj mówi po angielsku, polecam zrobić to samo. Ja tak robię hahaha

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
moja wiadomość została wysłana w języku hiszpańskim jajaj, gdzie mogę uzyskać produkty dla ameryki łacińskiej?

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Hej, czy wiesz może jak zrobić papier do przypraw? Potrzebuję go jak najszybciej

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Robiłem tylko mieszanki do palenia i haszysz. Papier robi się najwyraźniej w ten sam sposób: należy namoczyć papier z obliczoną ilością kannabinoidu w rozpuszczalniku i wysuszyć go

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Czy mógłbyś mi pokazać lub powiedzieć, nawet nie wiem, jakich chemikaliów użyć i gdzie je znaleźć. Zawsze kupowałem je już gotowe

godson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mogę dostarczyć wszelkiego rodzaju produkty chemiczne i półprodukty oraz przyrządy chemiczne