Question Repress kokaina w proszku

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Czy ktoś wie, jak usunąć sproszkowaną kokainę i nadal mieć rybią łuskę? Próbowałem ją stłumić i wygląda matowo, bez połysku. Nie dodałem też do produktu żadnych środków tnących. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Musisz użyć prasy z łożyskiem hydraulicznym i odpowiedniego kwadratowego pudełka z blachy stalowej o grubości 20 mm z pokrywką kompresyjną z logo lub pieczęcią do wyboru...
Plastikowa folia i papier rzeźniczy, aby nie przyklejał się do metalu i nie chodził wszędzie.

Najlepszą metodą nadania połysku jest użycie (kwasu borowego) lub (proszku micca), który jest dobrym środkiem do nadawania połysku i efektu rybiej łuski.

Najlepsze proporcje jakie znalazłem to
Czysta Perła 90% 1kg bez cięcia
220g bornego
30g proszku mic {Pearl white}
50g lidokainy
200g kreatyny

Dla nieco większego kopa można również użyć amfetaminy, ale to zależy od Ciebie, czego chcesz i Twoich ludzi do konsumpcji...

Jeśli chcesz nadać zapach oleju napędowego lub lakieru do paznokci, możesz rozpylić niewielką ilość w mieszance z butelką z rozpylaczem, ale tylko 1-3 spraye dla tego zapachu, który konsumenci uwielbiają!

Mam nadzieję, że to było pomocne

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Cześć, próbowałeś wąchać kwas borowy? Spodobał ci się?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton wszyscy w Australii używają go do cięcia tam C tutaj najlepiej jest ciąć na okrągło atm nie pali się, ale podczas mycia z powrotem rozpuszcza się....

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Cześć bracie.
Czy masz zdjęcie. jak wygląda kombinacja po naciśnięciu?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Nie zalecamy wykonywania żadnych cięć i sprzedawania/używania nieczystego produktu zgodnie z polityką BB Forum Harm reduction.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Co jednak z ultra silnymi lekami? Na przykład etazenami lub kannabinoidami

Czy nie byłoby lepiej zastąpić je bezpieczną i nieaktywną substancją? Większość ćpunów jest zbyt głupia, by bezpiecznie używać tak silnych substancji (byłem jednym z nich, więc wiem).

(Nie kpię, mam nadzieję, że to nie wyszło w ten sposób, uzasadnione pytanie)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
przepraszam, że się wtrącam... zrozum jedną rzecz. chcesz ciąć, aby zarobić więcej pieniędzy. dlaczego nie poprosisz o lepszą cenę? celowo tylko w imieniu swojego portfela narażasz się na wszelkiego rodzaju niebezpieczeństwo dla kogoś, kto zdecydował się pozwolić ci coś zarobić... spójrz, nie ma na to żadnych pisemnych praw... spodziewaj się, że pewnego dnia ktoś będzie mądrzejszy i jeśli masz pecha, ta osoba stanie się psychiczna przez twój eliksir i oderwie ci głowę i nasra ci w szyję

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
W przypadku ultra silnych substancji warto stosować wypełniacze w postaci tabletek. Kannabinoidy to w ogóle inny temat. Mówiłem o narkotykach takich jak kokaina, metamfetamina, amfetamina etc., które już od kilkunastu mg nie są w stanie wysłać Cię na oddział intensywnej terapii czy do trumny.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Słuchaj, gdybyś mi to dał i dowiedziałbym się ... wtf potrzebujesz porcji prawa naturalnego... kwas borowy i gówno ....

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
To głupie, że wszyscy myślicie, że jedynym sposobem na uzyskanie połysku zmieszanej kokainy jest użycie kwasu borowego.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Nie bądźcie chciwi. Daj ludziom dobry sprzęt

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Kwas borowy niezbyt dobrze oddaje wygląd kokainy. Ten facet po prostu wziął 90% kokainy i zamienił ją w 54% kokainy z dyskontu. Cała waga, którą dodał (500 g) jest teraz kokainą dla organów ścigania, jeśli zostaniesz złapany Miałeś 1 kg kokainy, a teraz masz 1,5 kg. Gdybyś zażądał 75 USD/g za ścięty towar i 100 USD za 90%, większość ludzi zapłaciłaby dodatkowe pieniądze. Miałeś mniejszą wagę, nie poświęciłeś czasu ani pieniędzy na jej przygotowanie. Cały pomysł jest błędny logicznie. Jeśli naprawdę nic z tym nie zrobiłeś i po prostu masz nadzieję, że przywrócisz to do siebie, sugeruję, abyś umieścił go w czymś małym, dodawał kroplami wody, aż będzie BARDZO BARDZO ZWILŻONY. Prawdopodobnie 2 krople (1/10 ml) na gram i mikrofalówkę przez 1 SEKUNDĘ. Spowoduje to wyrównanie polarnych cząsteczek kokainy. Jeśli coś do niej dodałeś, musisz ją zbuforować (kwasem), ponieważ obniżyłeś pH. Rozwinę moje rozumowanie, jeśli zapytasz.