C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 Apr 17, 2024 #1 Zastanawiam się, czy inna nienukleofilowa zasada, taka jak diizopropyloetyloamina, może zastąpić dietylometyloaminę w syntezie LSD metodą PyBOP.
Zastanawiam się, czy inna nienukleofilowa zasada, taka jak diizopropyloetyloamina, może zastąpić dietylometyloaminę w syntezie LSD metodą PyBOP.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 23 Apr #2 Najprawdopodobniej tak, ale wydajność i czas będą się różnić i wolałbym wybrać ten, o którym wiadomo, że jest skuteczny C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Ktoś na reddicie potwierdził, że rzeczywiście jest to odpowiedni zamiennik. Wydajność, nie wiem, ale będzie działać. Upvote 0 Downvote
Najprawdopodobniej tak, ale wydajność i czas będą się różnić i wolałbym wybrać ten, o którym wiadomo, że jest skuteczny
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Ktoś na reddicie potwierdził, że rzeczywiście jest to odpowiedni zamiennik. Wydajność, nie wiem, ale będzie działać.
Ktoś na reddicie potwierdził, że rzeczywiście jest to odpowiedni zamiennik. Wydajność, nie wiem, ale będzie działać.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 09 Sep #4 diisopropyl ehyl amine może... C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP może być używany, facet na niedawno nieistniejącym subreddicie chemicznym udowodnił to. Upvote 0 Downvote
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP może być używany, facet na niedawno nieistniejącym subreddicie chemicznym udowodnił to.